Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

MKB.

Een veilige, betrouwbare, moderne werkplek, zodat jouw medewerkers efficiënter en effectiever kunnen werken. Dat is jouw doel. Maar heb je zelf de juiste kennis, tijd en expertise niet in huis om dit te realiseren? ADTS helpt jou graag bij het oplossen van jouw ICT-uitdagingen.

Moderne ICT-infrastructuur voor het MKB

Een complete digitale werkplekoplossing, zonder dat je daar zelf veel tijd en energie in moet steken? Het hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn. Met de specialistische ICT-kennis die wij in huis hebben én de betrouwbare (Cisco-)apparatuur zorgen wij ervoor dat jij altijd en overal optimaal én veilig kan (samen)werken.

ADTS werkt. Voor én met het MKB

Dit doen wij niet alleen, maar samen met jou. Door de juiste vragen te stellen, weten we precies waar jouw uitdagingen liggen. Tijdens de inventarisatie stellen we de juiste vragen, zodat we precies weten waar jouw uitdagingen liggen, wat de huidige situatie is en waar je naartoe moet. Dit vatten we samen in een document, zodat het inzichtelijk wordt waar kansen voor verbetering liggen. Vervolgens maken we een helder stappenplan, waarin we uitleggen hoe we dat gaan oplossen.

Zo blijft het voor jou op elk moment in het proces duidelijk wat we doen, waarom en wanneer we dat doen én wat de kosten zijn. Jij blijft in control en wij zorgen voor de implementatie en het beheer van jouw digitale werkplek.

Met een hybride werkplek, kan je altijd en overal veilig werken, heb je toegang tot de juiste gegevens én komt data niet bij de verkeerde mensen terecht. Benieuwd wat een moderne ICT-infrastructuur voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op.

ICT-uitdagingen in het MKB

Zelf de juiste kennis en ervaring niet in huis?!

Jij wilt veilig, efficiënt en makkelijk samen kunnen werken met collega’s, klanten en bedrijven. Maar je hebt zelf niet de kennis en ervaring in huis om je ICT-infrastructuur te moderniseren, automatiseren en/of te beheren. En nu?

Bestaande systemen en technieken veranderen continu en er komt steeds meer apparatuur op het netwerk bij. Daarnaast is het ook nog eens enorm lastig om goede mensen -met de juiste kennis en ervaring- te vinden om alles onder controle en veilig te houden. Waardoor storingen en datalekken helaas steeds regelmatiger voorkomen. Wij nemen dat werk graag van jou over. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker zorgen wij voor een complete werkplek in de Cloud, zodat jij altijd en overal veilig kunt (samen)werken.

Specialisten

Jij kan rekenen op een oplossing die werkt. Hoe? Wij kennen het MKB én hebben veel ICT-kennis in huis.

Betrouwbare apparatuur

Quality is key. Daarom werken wij uitsluitend met de hoogwaardige oplossingen van Cisco. Veilig en betrouwbaar.

Korte lijnen

Wij houden van overzicht en snel schakelen. Daarom heb jij bij ons vaste contactpersonen voor al je ICT-uitdagingen.

Case

Lees de hele case

Een ICT-uitdaging?
Challenge us!

Heb jij zelf de juiste kennis of tijd niet in huis om je ICT-infrastructuur up-to-date te houden? Heb je vragen over samenwerken of een veilige internettoegang? Leg jouw uitdaging bij onze ICT-specialisten neer. Wij denken graag met je mee. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Zo kan jij je weer focussen op de kernactiviteiten.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300