Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Disclaimer

disclaimer

Bij ADTS staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op onze website. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

ONZE WEBSITE

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat onze website foutloos werkt en continu toegankelijk is. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie op deze website of schade door storingen. Dit geldt ook voor andere door ons elektronisch aangeboden diensten. ADTS aanvaardt geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door ADTS worden onderhouden. Bijvoorbeeld websites waar ADTS naar toe linkt of websites die verwijzen naar onze site.

INFORMATIE WIJZIGEN
ADTS behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

VOORWAARDEN
Op overeenkomsten met ADTS zijn de geldende Algemene Voorwaarden van toepassing. Bij een verschil tussen de gedrukte informatie en informatie op deze website gaat de tekst van de gedrukte versie voor.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
Zijn er vragen, opmerkingen of klachten over onze website? Mail deze dan naar info@adts.nl. Vermeld daarbij je naam en andere contactgegevens. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.