Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

over-adts-mobile

Wij zijn
ADTS.

ADTS is een full-service ICT-specialist waar het allemaal net een beetje anders gaat. Natuurlijk leveren wij de beste ICT-oplossingen én beschikken we over een specialistische kennis van ICT en Cisco-oplossingen in het bijzonder. Maar we zijn geen dozenschuivers, geen snelle jongens en meiden en al helemaal geen multinational. Wij zijn ADTS.

over ADTS

Full-service
ICT dienstverlener

Wij lossen (complexe) ICT-vraagstukken op voor organisaties die daar zelf niet uitkomen. Of geen tijd voor hebben. Hoe we dat doen? Met onze kennis, ervaring en bewezen of innovatieve ICT- en Cisco-oplossingen. En met een aanpak zonder flauwekul. Wij werken op een persoonlijke en transparante manier samen met onze klanten en weten daardoor precies wat jij nodig hebt én hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

ADTS werkt.

Industriële automatisering, informatiebeveiliging, datacenters, clouddiensten en de verbindingen daartussen, cybersecurity, remote samenwerken met collega’s of het updaten en patchen van hardware. Het maakt niet uit met welke uitdaging je bij ons terechtkomt, wij gaan voor jou aan het werk. Wij ontzorgen jou van a tot z. En zorgen er zo voor dat jij en je collega’s altijd en overal optimaal én veilig kunnen (samen)werken. Waar ook ter wereld. Lokaal of in de Cloud.

Bij ADTS werken we aan de beste ICT-oplossingen. Maar ook aan een relatie met onze klanten. Jij staat bij ons namelijk op nummer 1! We luisteren met aandacht naar jouw vragen, ontdekken samen de vraag achter de vraag en vinden zo de geschikte oplossing.

+

Cisco certificeringen

> Bekijk certificeringen
+

Beheerde devices

> Lees onze artikelen

Certificeringen

ISO/IEC 27001

ADTS voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. We hanteren vastgestelde procedures, zodat de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie is zeker gesteld.

cisco

Cisco certificeringen

Als trotse partner en fan van Cisco kiezen wij voor kwalitatieve ICT-oplossingen. Eén merk voor de combinatie van hardware en software dat volledig op elkaar is ingespeeld. Daarbij hebben al onze engineers de kennis en kunde van de specifieke technieken in huis. ADTS heeft de volgende Cisco certificaten behaald:

ISO 9001

Bij ADTS hechten wij veel waarde aan kwaliteitsmanagement. Daarom werken wij altijd vanuit de wensen van de klant, streven we naar de beste kwaliteit en blijven wij onze processen verbeteren. Dit doen wij volgens de ISO 9001 normering.

grijs-vak
  • Premier Integrator
  • Advanced Security Architecture Specialized
  • Advanced Collaboration Architecture Specialized
  • Collaboration SaaS Specialized
  • Select Provider
  • Umbrella for MSSPs Specialized
  • Registered

Het team

Bernhard van der Linde

CEO & Founder

Tea Knezevic

HR Manager

Rick Hoevenaar

Manager Operations

Ruby Vermaat

Marketing & Human Resources
grijs-vak

Roel van Geffen

Salesmanager
grijs-vak

Safiya Joemmanbaks

Sales Support

Deon Twigt

Support Engineer

Shilan Inees

Engineer
grijs-vak

John Richardson

Network Engineer
grijs-vak

Amar Biharie

Accountmanager
grijs-vak

Ian Thomas

Support Engineer
grijs-vak

Emre Gecin

Engineer