Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Waarom Cisco?

document
Artikel
3 min.
waarom cisco

De kracht van Cisco technologie

Waarom kiest ADTS voor Cisco, waarom kiezen onze klanten voor Cisco, en nog veel belangrijker, waarom gaat een potentiële klant voor Cisco? ADTS is één van de Cisco partners in Nederland met een specialisatie in Collaboration, Security, Networking, Routing & Switching. We hebben ons eigen datacenter waarvandaan we deze diensten aanbieden. De verschillende producten kunnen op basis van verkoop en lease worden aangeboden of als een Managed Services. Dan leveren wij de apparatuur en de complete dienstverlening in één oplossing op basis van een maandbedrag.

Jarenlange praktijkervaring 

Bernhard van der Linde staat als directeur aan het roer bij ADTS en deelt zijn visie over Cisco: “In 2004 kwam ik voor het eerst in contact met Cisco netwerkapparatuur door een afstudeeropdracht. Een onderdeel van deze opdracht was de transitie naar Voice over IP. Ik verdiepte me in de apparatuur en verschillende oplossingen. Toen ik startte met ADTS was het eigenlijk een no-brainer om door te gaan met de oplossingen van Cisco. De investering is het dubbel en dwars waard: er is veel mogelijk en de technologie wordt zelf ontworpen, waardoor Cisco overal een oplossing voor heeft. En dat is wat we als integratiepartner aan onze klanten willen leveren.”

 

Kwalitatieve IT-oplossingen

Maurice Rutenfrans is Senior Engineer bij ADTS en vertelt over zijn ervaring met Cisco technologie: “Eerst een leuk weetje; wisten jullie dat de naam van dit Amerikaanse bedrijf is afgeleid van San FranCISCO en het logo is geïnspireerd op het ontwerp van de Golden Gate Bridge? Als Cisco partner onderstrepen we de stabiliteit en betrouwbaarheid van de oplossingen. Er zijn tal van mogelijkheden voor de meest complexe situaties.” Rick Hoevenaar is Manager Operations en vult aan: “Cisco onderscheidt zich met kwalitatieve IT-oplossingen. In de praktijk komt dit naar voren door onder meer de duurzaamheid van de producten, professionele ondersteuning via het Cisco Technical Assistance Center (TAC), snelle troubleshooting en de sterke security onderzoek centra genaamd Cisco Talos.”

 

Professionele support engineers

Michel Kroon is Technology Manager en merkt op dat Cisco staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede support: “De producten gaan lang mee en maken de verwachtingen meer dan waar. Cisco loopt voorop met nieuwe technieken en ondersteunt partners met trainingen. Nieuwe klanten kiezen voor Cisco vanwege de goede reputatie en uitgebreide mogelijkheden. Daarnaast is de support optimaal; support engineers van over de hele wereld hebben de kennis en kunde van de specifieke technieken.”

 

De voordelen van Cisco

Bij ADTS merken we dat klanten kiezen voor Cisco vanwege de hoge kwaliteit; de apparatuur is duurzaam en vanwege de goede support is er altijd een oplossing paraat. Ook kiezen klanten voor Cisco omdat er een grote hoeveelheid aan verschillende producten is, dus ook een diversiteit aan oplossingen, er is namelijk altijd een passende match! Eén merk voor de combinatie van hardware en software dat volledig op elkaar is ingespeeld.

Hoe kunnen wij je helpen?