Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

We are ADTS

document
Artikel
3 min.
we are ADTS

We are ADTS! Een IT-specialist waar het allemaal net een beetje anders gaat. Daar zijn we namelijk stiekem best een beetje trots op. Zelfs zo trots, dat we ook bij werving en selectie onze nieuwe collega’s toetsen op de ADTS-factor.

 

In den beginne

ADTS als IT-bedrijf startte 14 jaar geleden, maar de aanleiding om een IT-bedrijf te startten was 15 jaar geleden” vertelt Bernhard van der Linde, oprichter en directeur van ADTS. “Ik werkte destijds als Cisco Engineer bij een Cisco Silver-partner. Er werden veel fouten gemaakt, die we met het team eenvoudig konden oplossen, maar helaas deed het management niets met onze adviezen om het anders aan te pakken. Met een aantal collega engineers wilden we het beter gaan doen, maar uiteindelijk kwam dit niet van de grond. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en besloten om zelf een ICT-tak te starten onder het familiebedrijf ADTS.”

 

Keuze voor Cisco

“Voor het afstuderen van mijn HBO-opleiding moest ik een telefonie-oplossing uitwerken voor een Amerikaanse onderneming op basis van Cisco telefonie. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met de oplossingen van Cisco. Na mijn studie ben ik gaan werken bij een Cisco Silver-partner en hier leerde ik nog meer over Cisco en haar producten en oplossingen. De kwaliteit van de producten en de services die Cisco levert spraken mij heel erg aan en dus was het voor mij een logische keuze om hiermee door te gaan. We zijn één van de weinige Cisco-partners in Nederland die zich voor 100% richten op Cisco.”

 

Waar staat ADTS voor?

“ADTS staat voor het leveren van kwaliteit”, vervolgt Bernhard. “We zorgen dat elke klant de juiste en beste oplossing krijgt voor zijn of haar vraag. Wij lossen het probleem op voor de klant. Als de klant blij is zijn wij blij. We zien onszelf daarbij als menselijke schakel met IT. Onze klant hoeft zich niet te verdiepen in de IT, wij hebben alle kennis in huis om de klant te kunnen helpen. We zijn hun menselijke schakel met IT.”

 

De ADTS-factor? 

“Lekker op zijn Rotterdams staat ADTS voor “Niet lullen, maar poetsen”. Ons team zorgt ervoor dat de klant met de juiste oplossing geholpen wordt. Of dit nu is met het oplossen van een acuut probleem of een meerjarige strategie bepalen, dat maakt voor ons niet uit.”

 

Waar staat ADTS nu? 

“We zijn hard bezig met het standaardiseren van onze producten en oplossingen. Daarnaast zijn we bezig met het inregelen van ISO 27001, zodat we onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook qua personeel willen we dit jaar nog een groei maken, daarom hebben we een paar mooie vacatures uitstaan.”

 

De toekomst van ADTS 

“Mijn droom voor ADTS is om de beste Cisco-partner van Nederland te worden! Dus heb je uitdagingen met Cisco-oplossingen dan moet je ons bellen en wij lossen het op.”

Hoe kunnen wij je helpen?