Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Maakindustrie.

Jij wilt sneller, slimmer, efficiënter én velliger werken. En het risico op downtime, door bijvoorbeeld malafide software, verouderde systemen en cybercrime, zoveel mogelijk beperken. Maar hoe doe je dat? De ICT-ontwikkelingen staan immers niet bepaald stil in de maak- en procesindustrie. Wij helpen jou aan een oplossing die werkt. Vandaag én morgen.

maakindustrie

Moderne ICT-infrastructuur voor de maakindustrie

Productieprocessen worden door digitalisering steeds sneller, efficiënter en er wordt meer geproduceerd. Maar dit kent ook een keerzijde. De kans op cybercriminaliteit is sterk toegenomen. Des te belangrijker dus dat jouw ICT-infrastructuur zo is ingericht dat het deze veranderingen kan faciliteren én jouw data wordt beveiligd. Zodat je overal en altijd veilig optimaal kan (samen)werken. In de productiehal, op kantoor, thuis en onderweg.

ADTS werkt. Voor én met de maakindustrie

ADTS heeft 15+ jaar ervaring in het digitaliseren, optimaliseren en beveiligen ICT-omgevingen. Het resultaat? Een wendbare, veilige en productievere organisatie waar jouw medewerkers, klanten en leveranciers efficiënter, slimmer en makkelijker kunnen (samen)werken.

Dit doen wij niet alleen, maar samen met jou. Tijdens de inventarisatie stellen we de juiste vragen, zodat we precies weten waar jouw uitdagingen liggen, wat de huidige situatie is en waar je naartoe moet. Dit vatten we samen in een document, zodat het inzichtelijk wordt waar kansen voor verbetering liggen. Vervolgens maken we een helder stappenplan, waarin we uitleggen hoe we dit -met behulp van onze hoogwaardige Cisco-oplossingen- gaan oplossen. Zo blijft het voor jou op elk moment in het proces duidelijk wat we doen, waarom en wanneer we dat doen én wat de kosten zijn. Jij blijft in control en wij zorgen voor de implementatie en het beheer van jouw ICT-Infrastructuur binnen de productie omgeving.

Uitdagingen in de maakindustrie

Een veilige verbinding tussen het kantoor en de productiehal

Wat wij vaak zien bij bedrijven in de maakindustrie is dat de kantooromgeving niet gescheiden is van de productieomgeving. Virussen en malware die via phishing mail bij medewerkers op kantoor binnenkomen vinden gemakkelijk doorgang naar pc’s en andere aangesloten apparatuur in de productieomgeving. Het gevolg? Productiesnelheden worden aangetast of productiesystemen komen zelfs compleet stil te liggen. Om nog maar te zwijgen over de financiële impact.

Door onze ervaring in de maakindustrie, zorgen wij ervoor dat de kantoorautomatisering (de ICT), perfect samenwerkt met de productieomgeving (de OT). Wij helpen bedrijven in 3 stappen naar een veilige, betrouwbare en gescheiden productieomgeving te gaan. Zo verkleinen we de kans op downtime, bewaken we het productieproces 24/7 én ben jij in één klap van al je zorgen af.

Door de ICT-oplossingen het bos niet meer zien

Wat jouw productieproces en onze ICT-oplossingen gemeen hebben? Ze staan nooit stil en zijn altijd in ontwikkeling, 24/7. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat jij door de enorme hoeveelheid aan software en hardware niet meer weet welke ICT-oplossing het beste bij jouw organisatie past. Samen gaan we op zoek naar dé oplossing die werkt voor jouw organisatie en werkprocessen.

In 3 stappen naar een veilige
en betrouwbare productieomgeving

Specialisten

Jij kan rekenen op een oplossing die werkt. Hoe? Wij kennen de maakindustrie én hebben veel ICT-kennis in huis.

Betrouwbare apparatuur

Quality is key. Daarom werken wij uitsluitend met de hoogwaardige oplossingen van Cisco. Veilig en betrouwbaar.

Korte lijnen

Wij houden van overzicht en snel schakelen. Daarom heb jij bij ons vaste contactpersonen voor al je ICT-uitdagingen.

Case

Lees de hele case

Een uitdaging in de maakindustrie?
Challenge us!

Als industriële organisatie wil je de focus houden op je productieprocessen. IT moet dan ook ondersteunend zijn. Deel jouw uitdaging met ons via het contactformulier en ADTS neemt jouw IT-zorgen graag uit handen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Zo kan jij je weer focussen op de kernactiviteiten.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300