CISCO COLLABORATION

Werk zoals jij dat wilt,
waar jij maar wilt

Online samenwerken is een feestje met de oplossingen van Cisco Collaboration. Waar je ook bent, je bent altijd verbonden met je collega’s en externe relaties. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en Webex doet de rest. Werk samen in, plan een vergadering in of gebruik Webex om ook thuis je zakelijke gesprekken te voeren. Of je nu thuis bent of op kantoor: Webex Devices zorgt voor een optimale ervaring.

Vergaderen met Cisco Webex

Cisco Webex maakt het mogelijk om eenvoudig en snel deel te nemen aan een vergadering met je collega’s of externe relaties. Je volgende meeting is slechts een klik verwijderd! Je kunt vergaderen vanuit je browser, een applicatie op desktop of mobiel of met je videoapparaat. Tijdens de vergadering kun je naast audio en video ook je scherm, aantekeningen of whiteboard met anderen delen. Je hoeft hiervoor geen applicaties te downloaden of plug-ins te installeren.

Cisco Webex Meeting

Cisco Webex Devices

Cisco Webex Room Kit
Cisco Webex Display
Cisco Webex Board

Je loopt de vergaderruimte binnen en je vergadering staat al klaar op het scherm. Met één druk op de knop start je de vergadering. Door de waanzinnig hoge kwaliteit van het beeld en het geluid zul je de vergadering als levensecht beleven. Voor elke vergaderruimte is er een oplossing. Of het nu gaat om een huddle space, een kamertje om even een videogesprek te voeren of een grote vergaderruimte: er is een altijd een oplossing die past bij jouw organisatie of specifieke ruimte. Bekijk de mogelijkheden bij Cisco Workplaces.

Cisco Webex is een applicatie, voor desktop of mobiel, die helpt om slimmer samen te werken met collega’s, klanten en partners. De Webex app heeft alles in huis om jouw werk in goede banen te leiden.

Via het platform kun je communiceren met collega’s, klanten en partners in speciale virtuele ruimtes. Via de Webex app worden gegevens snel met alle deelnemers gedeeld. Ook heb je de beschikking over een virtueel whiteboard, waarop iedereen aantekeningen kan maken. De aantekeningen worden achteraf opgeslagen in Webex en zijn voor alle deelnemers beschikbaar. Dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Onze Webex specialisten vertellen je graag meer wat jij met Webex kunt doen.

Bellen met Webex

Webex biedt ook een telefonieoplossing uit de Cisco Webex Cloud. Het is geschikt voor alle type bedrijven en geeft je alle functionaliteiten die nodig zijn voor zakelijke telefonie.

Webex ondersteunt een breed scala aan Cisco telefoons en met de Cisco Webex app is het ook mogelijk je mobiele telefoon te koppelen. Hierdoor is het mogelijk om te bellen via je zakelijke telefoonnummer en op die manier ben je altijd verbonden met je collega’s en klanten. Wanneer je gebruik maakt van een Interactive Voice Response (IVR) menu, wordt de beller snel naar de juiste plek doorgeschakeld. Zeker nu veel medewerkers thuiswerken is dit ideaal! Ben je afwezig? Dan kan er een voicemailbericht worden achtergelaten, die je vervolgens per e-mail ontvangt.

Meer weten over Cisco Webex?