Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Cisco Collaboration

Maak verbinding, communiceer en werk veilig samen met je collega’s met onze zakelijke samenwerkingsoplossingen van Cisco Collaboration. Zo wordt online samenwerken een feestje. Meer weten?

cisco-icoon
cisco collaboration

Werk zoals jij dat wilt,
waar jij maar wilt

De oplossingen van Cisco Collaboration helpen jou om efficiënter en effectiever samen te werken. Ongeacht of je collega’s op kantoor, thuis of onderweg zijn. Met producten en diensten zoals VoIP-telefonie, video vergaderen, deelbare documenten, agenda’s en notities, alle communicatie veilig versleuteld, whiteboards en chat wordt samenwerken en communiceren met collega’s nog makkelijker en veiliger. Via elk kanaal en op elk apparaat.

Je volgende meeting is slechts één klik verwijderd!

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en Webex doet de rest. Geen gedoe met applicaties downloaden of plugins installeren dus. Maar één applicatie, voor desktop of mobiel, die jou helpt bij het realiseren van een efficiënte en effectieve samenwerking tussen teamleden. Daarnaast verbeteren de oplossingen van Cisco Collaboration ook de productiviteit, communicatie, beveiliging en flexibiliteit van je organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cisco Collaboration? Laat onze experts ervoor zorgen dat jij optimaal kunt samenwerken. Neem contact op.

Webex Calling

Webex Calling, ontwikkeld door Cisco, biedt bedrijven een geavanceerde oplossing voor zakelijke communicatie. Het onderscheidt zich door zijn Cloud-gebaseerde benadering, waardoor bedrijven naadloos en flexibel kunnen bellen, zowel op kantoor als onderweg. Door traditionele telefoonlijnen en hardware te elimineren, biedt Webex Calling een kostenefficiënte en schaalbare aanpak voor communicatie.

Flexibiliteit en geavanceerde functies
Een van de voordelen van Webex Calling is de flexibiliteit die het biedt. Het stelt medewerkers in staat om telefoongesprekken te voeren vanaf hun bureaus, laptops of zelfs smartphones, waardoor ze overal kunnen werken. Bovendien biedt het een scala aan geavanceerde functies, zoals voicemail, call forwarding, video-oproepen en conferentiemogelijkheden. Deze functies verhogen de productiviteit en stellen teams in staat om effectiever te communiceren.

Betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid
Webex Calling is niet alleen flexibel en geavanceerd, maar ook betrouwbaar en toekomstbestendig. Het maakt gebruik van beveiligingsmaatregelen om gesprekken te beschermen en biedt kostenbesparingen door het gebruik van uw bestaande internetverbinding. Bovendien blijft Webex Calling evolueren en integreren met nieuwe technologieën, wat het een duurzame keuze maakt voor bedrijven die willen profiteren van de nieuwste communicatie-innovaties en tegelijkertijd hun kosten willen verlagen. Kortom, Webex Calling biedt een krachtige oplossing voor moderne bedrijfscommunicatie.

Neem contact op

Webex Meetings

Webex Devices

Deel jouw uitdaging met ons!

Online samenwerken is een feestje met Cisco Collaboration. Waar je ook bent, je bent altijd verbonden met je collega’s, klanten en partners. Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juiste zakelijke samenwerkingsoplossing? Deel jouw uitdaging met ons en wij nemen binnen één werkdag contact per je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300