Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Cisco Collaboration

Maak verbinding, communiceer en werk veilig samen met je collega’s met onze zakelijke samenwerkingsoplossingen van Cisco Collaboration. Zo wordt online samenwerken een feestje. Meer weten?

cisco-icoon

Werk zoals jij dat wilt,
waar jij maar wilt

De oplossingen van Cisco Collaboration helpen jou om efficiënter en effectiever samen te werken. Ongeacht of je collega’s op kantoor, thuis of onderweg zijn. Met producten en diensten zoals VoIP-telefonie, video vergaderen, deelbare documenten, agenda’s en notities, alle communicatie veilig versleuteld, whiteboards en chat wordt samenwerken en communiceren met collega’s nog makkelijker en veiliger. Via elk kanaal en op elk apparaat.

Je volgende meeting is slechts één klik verwijderd!

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en Webex doet de rest. Geen gedoe met applicaties downloaden of plugins installeren dus. Maar één applicatie, voor desktop of mobiel, die jou helpt bij het realiseren van een efficiënte en effectieve samenwerking tussen teamleden. Daarnaast verbeteren de oplossingen van Cisco Collaboration ook de productiviteit, communicatie, beveiliging en flexibiliteit van je organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cisco Collaboration? Laat onze experts ervoor zorgen dat jij optimaal kunt samenwerken. Neem contact op.

Cisco Webex Calling

Bellen via de Cloud en op kantoor? Dat kan met Cisco Webex Calling. Het is niet alleen makkelijk, maar ook goed beveiligd, schaalbaar, kostenbesparend én toekomstbestendig.

Cisco Webex Meetings

Met één klik op de grote groene knop begin je met een online vergadering. Deel geluid, beeld en content, ook vanaf digitale whiteboards. Eenvoudig via elk apparaat.

Cisco Webex Webinars

Geef vol vertrouwen virtuele webinars, creëer zinvolle verbindingen en bereik een publiek op grote schaal met Webex Webinars. Hét webinarplatform voor interactieve ervaringen.

Cisco Headsets

Blijf verbonden én gefocust, waar je ook werkt met de gebruiksvriendelijke, professionele headsets van Cisco. Kies uit Bluetooth draadloze, DECT of bedrade headsets.

Cisco IP-telefoons

De gebruiksvriendelijke én veilige IP-telefoons van Cisco maken spraak en video voor iedereen toegankelijk. Of je nu op kantoor bent of vanuit de Cloud werkt.

Cisco Desk Pro

Het meest geavanceerde, intelligente samenwerkingsapparaat voor op jouw bureau. Werk samen, co-creëer en annoteer op een interactief, touch-redirect, 4K-scherm.

Hoe kunnen wij je helpen?

Neem contact op

Deel jouw uitdaging met ons!

Online samenwerken is een feestje met Cisco Collaboration. Waar je ook bent, je bent altijd verbonden met je collega’s, klanten en partners. Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juiste zakelijke samenwerkingsoplossing? Deel jouw uitdaging met ons en wij nemen binnen één werkdag contact per je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300