Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Cisco Secure

Veilig werken en ransomware-aanvallen buiten de deur houden? Dan is Cisco Secure het antwoord. Zo bescherm jij jouw infrastructuur, data én medewerkers 24/7. Waar dan ook ter wereld. Meer weten?

cisco-icoon

Bescherm je data,
infrastructuur
en medewerkers

Met een ongekend aantal medewerkers die vanuit huis werken, hebben bedrijven niet alleen de juiste samenwerkingstools nodig, maar ook de juiste beveiliging. Cisco Secure biedt beveiligingstechnologieën die zijn ontworpen om medewerkers overal, op elk moment en op elk apparaat te beschermen. Hiermee is jouw organisatie maximaal beveiligd.

Cisco Secure: bescherm jouw organisatie tegen onvoorspelbare bedreigingen of veranderingen

Het beveiligen van jouw data, infrastructuur en medewerkers is een uitdaging waar je als organisatie elke dag mee te maken hebt. Cyberbedreigingen worden namelijk steeds complexer en gerichter. Maar ze blijven zich ook ontwikkelen. Hierdoor moet je jouw beveiligingsmaatregelen continu bewaken en aanpassen om effectief te blijven. Maar hoe doe je dat als je zelf de juiste kennis, tijd en expertise niet in huis hebt?

Van bedreigingsdetectie en -bestrijding, netwerkbeveiliging en identiteits- en toegangsbeheer tot gegevensbeveiliging. Met de oplossingen van Cisco Secure bescherm je jouw netwerken, systemen en gegevens tegen cyberbedreigingen én voldoet jouw ICT-infrastructuur aan de juiste eisen. Een cyberbedreiging wordt namelijk al gedetecteerd, geblokkeerd, geanalyseerd en bestreden vóórdat het de organisatie bereikt. Daarnaast kan Cisco Secure geïmplementeerd worden in on-premises, cloud-gebaseerde en hybride omgevingen, waardoor het geschikt is voor elk type organisatie. Van mkb-bedrijf tot multinational. Gecombineerd met doorlopende monitoring en periodieke rapportages van ADTS hoef jij je nergens druk om te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cisco Secure? Laat onze experts jouw netwerk beveiligen! Neem contact op.

Firewall

Verbeter jouw security en bescherm je apps en medewerkers met Cisco Secure Firewall. Of je nu in een hybride of multi-cloud omgeving werkt

Umbrella

Dé eenvoudigste manier om jouw gebruikers overal en binnen enkele minuten effectief te beschermen. Op en buiten het netwerk.

Endpoints

Bescherm gebruikers tegen gerichte aanvallen met Cisco Secure Endpoint. Het beveiligt jouw endpoints vóórdat bedreigingen jouw organisatie in gevaar brengen.

Twee factor authenticatie

Verifieer de identiteit van gebruikers, krijg inzicht in elk apparaat en dwing adaptief beleid af voor beveiligde toegang tot elke toepassing.

VPN en externe toegang

Met Cisco AnyConnect zorg jij ervoor dat medewerkers die op afstand werken óók probleemloos en veilig toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Vanaf elk device.

Netwerksegmentatie

Cisco Identity Service Engine verzamelt informatie uit de gehele infrastructuur om gebruikers en endpoints te verifiëren, waarbij bedreigingen automatisch worden ondervangen.

E-mail

Bescherm je inbox met Cisco Secure Email. Cyberaanvallen op jouw e-mail worden snel gedetecteerd, in quarantaine geplaatst, onderzocht én hersteld.

Deel jouw uitdaging met ons!

Veilig data delen, je organisatie beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen of heb je onvoldoende cybersecurity kennis in huis?! Voor elke security uitdaging hebben wij een (Cisco)oplossing die bij jouw organisatie past. Deel je vraag met ons en wij nemen binnen één werkdag contact per je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300