Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Werk veilig.

Overal en via elk device lekker én veilig kunnen werken. Dat is voor veel organisaties tegenwoordig de norm. Maar is jouw ICT-omgeving daar wel op voorbereid? Met de ICT-oplossingen van ADTS werk jij veilig. Altijd en overal.

werk-veilig

Bescherm je data,
infrastructuur
en medewerkers

‘De laptop van de algemeen directeur van organisatie X is gehackt, waardoor duizenden bedrijfsgegevens op straat liggen’… Een krantenkop waarvan je vurig hoopt dat het jou nooit overkomt. Toch zijn cyberbedreigingen en -incidenten dichterbij dan je denkt, als je geen duidelijk beleid hebt voor digitale veiligheid.

Onze security specialisten realiseren die digitale veiligheid graag voor jou. Of beter gezegd: samen met jou. Want pas als wij jouw uitdagingen op het gebied van veilig werken 100% begrijpen, gaan wij aan de slag met het bedenken van een oplossing.

Als de vraag achter de vraag helder is, tekenen we de huidige ICT-infrastructuur voor je uit en laten we zien waar de ‘lekken’ op dit moment zitten. In een helder stappenplan leggen we vervolgens uit hoe we dit -samen met jou- gaan oplossen, met behulp van onze hoogwaardige Cisco Secure-oplossingen. Zo blijft het voor jou op elk moment in het proces duidelijk wat we doen, waarom en wanneer we dat doen én wat de kosten zijn. Zo blijf jij in control en zorgen wij ervoor dat jij overal en altijd veilig kan werken.

Werk veilig met ADTS.

Neem contact op

Uitdagingen

Cyberaanvallen voorkomen binnen je organisatie

Cyberbedreigingen worden steeds complexer, er is een tekort aan ICT Engineers, het netwerk van fysieke objecten verbonden aan het internet, systemen en beveiligingsoplossingen raken verouderd, de migratie naar Cloud-gebaseerde oplossingen, Bring Your Own Device… Al deze uitdagingen brengen ook nieuwe beveiligingsrisico’s met zich mee.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw ICT-infrastructuur veilig blijft, nu collega’s flexibel werken -op meerdere devices- en het aantal dreigingen toeneemt?

Door samen met jou een helder plan van aanpak te maken, bepalen we hoe je om moet gaan met security. Door jouw netwerk en endpoints te beveiligen en je data te beschermen tegen datalekken, twee factor authenticatie in te richten en je personeel bewuster te maken over de do’s en don’ts van informatiebeveiliging, zet jij cyberbedreigingen buitenspel. En kan je overal ter wereld én op elk device veilig werken.

Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Geen uitdaging is ons te gek. Onze securityspecialisten helpen jou graag!

Korte lijnen

Jij hebt vaste contactpersonen bij ADTS. Hierdoor kunnen we snel schakelen.

Specialisten

Wij hebben veel ICT-kennis in huis en delen die graag met jou, zodat jij beter kan (samen)werken.

Kwaliteit

Quality is key. Daarom werken wij uitsluitend met de hoogwaardige oplossingen van Cisco.

Case

“Dubber en Cisco Webex Calling maken unified gespreksopname mogelijk voor Zuid-Amerikaanse aardoliemaatschappij”

ADTS - Bernhard van der LindeLees de hele case

Hulp nodig met security?

Je organisatie beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen, veilig data delen of onvoldoende cybersecurity kennis in huis. Wil jij veiliger werken, maar weet je niet hoe? Geen security uitdaging is ons te gek. Deel je vraag met ons en wij nemen binnen één werkdag contact per je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300