Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Cisco Data Center

Beheer, onderhoud en beveilig jouw datacenteromgevingen met de oplossingen van Cisco Data Center. Simpel, snel, veilig en overzichtelijk.

Meer weten?

cisco-icoon

Werken in de Cloud
met de oplossingen
van Cisco Data Center

Een netwerk wordt continu blootgesteld aan bedreigingen en risico’s. Noodzaak dus om jouw ICT-infrastructuur zo in te richten dat deze te allen tijde veilig is, meebeweegt met jouw organisatie én makkelijk te beheren is. Want als er zich dan toch een netwerkprobleem voordoet, wil je niet honderden meters bekabeling in de serverruimte en tientallen switches en access points moeten controleren om te ontdekken waar de fout zich bevindt.

Cisco Data Center geeft jou het inzicht én overzicht in je ICT-infrastructuur waar je naar op zoek bent. Met Cisco Data Center automatiseer, virtualiseer en beheer je jouw datacenter-omgeving, zodat je efficiënter kan werken, je ICT-kosten verlaagt en de flexibiliteit krijgt om makkelijk op- en af te schalen.

Ervaar de hybride cloud op een geheel nieuwe manier

Met een breed scala aan producten en oplossingen, zoals servers, opslagsystemen, netwerkapparatuur, beveiligingsoplossingen en beheersoftware wordt de ICT-infrastructuur makkelijker in beheer, verbeter je de prestatie en is de ICT-infrastructuur beschikbaar wanneer deze nodig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cisco Data Center? Laat onze experts ervoor zorgen dat jij kan werken in de cloud. Neem contact op.

Servers

Moderniseer jouw ICT-infrastructuur met de servers van Cisco UCS. Zo vereenvoudig je het systeembeheer, geef je apps een boost én stroomlijn je infrastructuur.

Neem contact op

Converged infrastructuur

Hybride cloudoplossingen

Netwerkapparatuur

Deel jouw uitdaging met ons!

Werken binnen je eigen ICT-infrastructuur, zonder dat je bang hoeft te zijn dat jouw data op straat komt te liggen? Met de oplossingen van Cisco Data Center bouw, implementeer, beheer en optimaliseer je razendsnel jouw eigen datacenter en serverpark. Benieuwd hoe de oplossingen van Cisco Data Center jouw organisatie kunnen verder helpen? Deel jouw uitdaging met ons en wij nemen binnen één werkdag contact per je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300