Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Werk in de Cloud.

Veilig werken in de Cloud. Of je nu op kantoor, aan de keukentafel thuis of onderweg bent. Werk op je laptop, smartphone of tablet. Je hebt altijd toegang tot ál je bestanden, software en andere resources, via het internet.

werk-in-de-cloud
werk in de cloud

Van werken op de vloer,
naar werken in de Cloud

De manier van werken is veranderd. Een vaste werkplek en pc zijn verleden tijd. Je wilt de ene dag op kantoor kunnen werken en de andere dag bij de klant op locatie of aan je eigen keukentafel. Gemakkelijk bestanden openen waar je samen met een collega aan hebt gewerkt of op afstand machines aansturen. Maar hoe realiseer je dat?

Verplaats jouw lokale server naar de Cloud. Zo werk je snel en gemakkelijk vanaf elke locatie én vanaf elk device. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit van jouw medewerkers, maar het is ook heel schaalbaar, altijd up-to-date met automatische software updates én je hebt altijd toegang tot je bestanden. Hoe?

Onze werkwijze

Onze specialisten starten altijd met een inventarisatie: hoe ziet jouw ICT-infrastructuur er nu uit, waar wordt wat opgeslagen en welke software en applicaties worden er gebruikt? Vervolgens bepalen we samen de gewenste situatie. Beide infrastructuren tekenen we voor je uit, zodat het begrijpelijk voor je wordt.

In een helder stappenplan leggen we vervolgens uit hoe we dit -samen met jou- gaan oplossen, met behulp van onze hoogwaardige Cisco Data Center-oplossingen. Zo blijft het voor jou op elk moment in het proces duidelijk wat we doen, waarom en wanneer we dat doen én wat de kosten zijn. Jij blijft in control en wij zorgen voor de implementatie en het beheer van jouw digitale werkplek.

Neem contact op

Uitdagingen

Een on-premise, hybride of Cloud server?!

Wanneer je op zoek bent naar een (nieuwe) manier om al jouw bedrijfsgegevens en processen op te slaan, is de kans groot dat je verstrikt raakt in alle ICT termen en mogelijkheden. Want welke oplossing past het beste bij jouw organisatie? En zijn je bedrijfsgegevens niet veel kwetsbaarder als je de overstap maakt van on-premise naar de Cloud?

Er zijn diverse aspecten die een rol spelen bij het kiezen van de juiste serveroplossing. Zoals continuïteit, veiligheid, flexibiliteit en kosten. Je wilt immers dat jouw bedrijfsgegevens veilig worden opgeslagen tegen de laagst mogelijke kosten. Daarom leggen onze cloudspecialisten altijd uit wat de verschillende mogelijkheden zijn, wat de voor- en nadelen zijn en welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Makkelijk en veilig samenwerken, altijd en overal

Is mijn data nog wel veilig als het in de Cloud staat en wie heeft er allemaal toegang tot die data? Kunnen onze bestaande ICT-systemen en -processen wel worden geïntegreerd met de nieuwe Cloudomgeving? Leidt de migratie naar de Cloud niet tot onderbrekingen in ons bedrijfsproces?

We begrijpen het heel goed dat je veel vragen hebt wanneer je overweegt om jouw werkplekken naar de Cloud te verhuizen. Daarom zitten onze Cloud specialisten net zo lang met jou om tafel totdat alle vragen zijn verdwenen en wij precies weten wat je wil. Geen uitdaging is ons te gek. Onze Cloudspecialisten helpen jou graag!

Korte lijnen

Jij hebt vaste contactpersonen bij ADTS. Hierdoor kunnen we snel schakelen.

Specialisten

Wij hebben veel ICT-kennis in huis en delen die graag met jou, zodat jij beter kan (samen)werken.

Kwaliteit

Quality is key. Daarom werken wij uitsluitend met de hoogwaardige oplossingen van Cisco.

Case

“Het centraal inrichten van processen is key als je een groot bedrijf wilt starten. En ADTS draagt daar zeker aan bij.”

LeefEnergieBewust - Kim de JongLees de hele case

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil jij tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken, maar heb je hulp nodig om dit te realiseren? Onze Cloud specialisten helpen je graag om jouw ICT-infrastructuur naar de (hybride) Cloud te verplaatsen. Deel je vraag via het contactformulier en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300