Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

“Met de hoogwaardige oplossingen van Cisco is onze IT-infrastructuur stabiel, veilig én altijd beschikbaar”

EDCO

EDCO eindhoven

Perfecte verwerking van orderstromen voor EDCO dankzij apparatuur van Cisco en service van ADTS

Met meer dan 20.000 producten, vestigingen en showrooms in heel Europa én een opslagcapaciteit voor meer dan 235.000 pallets, kan je wel stellen dat EDCO een unieke positie heeft verworven als wereldwijde handelspartner. Over de hele wereld wordt hun assortiment geleverd aan distributiebedrijven, winkelketens, wederverkopers en de detailhandel. Van huishoudelijke producten, elektronica en gereedschap tot speelgoed en auto- en truckaccessoires.

Om de producten snel en efficiënt van de opslag naar de klant te vervoeren, is de gehele voorraad volledig geautomatiseerd. Zo waarborgt het computergestuurde systeem in de magazijnen de perfecte verwerking van in- en uitgaande orderstromen. Daar komt een hoop ICT bij kijken. ADTS helpt EDCO aan een oplossing die werkt. In deze businesscase vertelt EDCO je meer over deze samenwerking.

Een stabiele en operationele IT-infrastructuur met de producten van Cisco

“Wij zijn continu aan het kijken hoe wij onze orderstromen zo efficiënt mogelijk kunnen verwerken. Daarvoor hebben we elk moment van de dag een veilige, stabiele en goed beheerde netwerkomgeving nodig. Al onze apparatuur is namelijk aan elkaar gekoppeld én verbonden met het internet. Valt één van deze losse componenten uit, dan ligt het hele bedrijfsproces stil. De verwerkingssnelheid wordt aangetast, om nog maar te zwijgen over de financiële impact of de imagoschade voor EDCO”, vertelt een van de medewerkers van EDCO.

Zonder IT draait de hele toko niet

De wereldwijde handelspartner is dus erg afhankelijk van hun verbindingen en IT-infrastructuur als het gaat om bedrijfscontinuiteit. Om altijd optimaal te kunnen werken, werken zij al meerdere jaren samen met ADTS.

ADTS zet wensen om naar oplossingen

“ADTS verzorgt onze switching en routing met de hoogwaardige oplossingen van Cisco Enterprise Networking en ze beheren al onze kernapparaten. Maar ze tonen ook ondernemerschap. Het is geen ja en amen; ze gaan het gesprek aan, geven eerlijk advies en kijken samen met ons vooruit naar de toekomst. Net als wij, echte ondernemers.”

Dat ADTS vervolgens ook nog gespecialiseerd is in de oplossingen van Cisco, werkte zeker in hun voordeel: “Zeg je Cisco, dan weet je dat je kwaliteit in huis haalt en dat de apparatuur goed is. Onze ICT-partner moest dan ook de expertise in huis hebben om de apparatuur van Cisco goed te kunnen configureren en beheren. Geen groot IT-bedrijf waar je betaalt voor hun logo en marketingstrategie, maar een IT-partij waar je betaalt voor de kennis en kunde die ze in huis hebben.”

“Met de hoogwaardige oplossingen van Cisco is onze IT-infrastructuur stabiel, veilig én altijd beschikbaar”

De samenwerking met ADTS is prettig en doelgericht

EDCO omschrijft de samenwerking met ADTS als prettig en doelgericht: “We zitten echt samen in dit spel, in plaats van dat wij alleen een afnemer zijn. Er wordt naar onze wensen geluisterd en deze wensen worden omgezet naar oplossingen. Geen gladde verkooppraatjes, maar een persoonlijke, open en flexibele aanpak. Ze verdiepen zich in onze materie, denken met ons mee en komen alleen met oplossingen die binnen onze bedrijfsvoering passen. Zo bouwen we samen een partnership op voor de toekomst.”

Deel je uitdaging met ons!

Ga je verhuizen naar een nieuw pand, verbouwen of komt er een nieuwe locatie bij, hapert je Wi-Fi verbinding óf wil je jouw netwerk beveiligen tegen bedreigingen van buitenaf? Onze netwerkspecialisten adviseren je graag hoe de oplossingen van Cisco Enterprise Networking jou gaan helpen bij het oplossen van je IT-uitdagingen. Deel jouw uitdaging met ons en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300