Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!

Werk Optimaal.

Met de netwerk- en wifi-oplossingen van ADTS werk jij optimaal en veilig samen met je collega’s, klanten en partners. Van kantoornetwerken tot datacenters, wij realiseren netwerkoplossingen die leiden tot een veilig netwerk met optimale snelheid. Meer weten?

werk-optimaal
werk optimaal

Een netwerk dat aansluit op jouw business. Vandaag en in de toekomst

Jouw medewerkers moeten goed, snel en veilig kunnen samenwerken. En als organisatie wil je tegelijkertijd moeiteloos kunnen op- of afschalen als er iets verandert in het bedrijf. Jouw netwerk speelt hierin een sleutelrol. Bij ADTS bouwen we jouw netwerk op met hardware van Cisco en zorgen we zo voor een sterke, betrouwbare basis die we combineren met intelligente oplossingen en hoogwaardige services.

Onze werkwijze

Maar voordat we beginnen met bouwen, brengen we eerst de huidige én gewenste netwerkinfrastructuur in kaart. Door jou de juiste vragen te stellen en de netwerkomgeving uit te tekenen. Zo maken we een complexe ICT-netwerkomgeving begrijpelijk.

In een helder stappenplan leggen we vervolgens uit hoe we dit -samen met jou- gaan oplossen, met behulp van onze hoogwaardige Cisco Enterprise Networking-oplossingen. Zo blijft het voor jou op elk moment in het proces duidelijk wat we doen, waarom en wanneer we dat doen én wat de kosten zijn. Jij blijft in control en wij zorgen voor de implementatie en het beheer van jouw digitale werkplek.

Neem contact op

Uitdagingen

Verhuizen, een extra locatie of verbouwen?!

Gaat jouw organisatie verhuizen naar een nieuwe locatie, laat je een nieuw kantoor bouwen óf ga je jouw huidige pand verbouwen? Grote kans dat je ook (opnieuw) moet kijken naar jouw netwerkomgeving. Om een betrouwbaar, snel en veilig netwerk te realiseren, beginnen onze netwerkengineers altijd met een inventarisatie.

We denken met je mee en bepalen samen hoe een optimaal netwerk er voor jouw organisatie uitziet. Afhankelijk van deze inventarisatie en of je wifi gaat gebruiken, starten we met een wifi meting. Met de inzichten die uit deze meting komen, stellen we een plan op hoe je ook in de nieuwe situatie kan genieten van een zorgeloos (wifi)netwerk. Zo sluit je netwerk aan op jouw business én ben je voorbereid op de uitdagingen van vandaag en morgen.

Gebrek aan tijd en kennis

Het aanschaffen, configureren en het onderhouden van een netwerk vraagt om veel kennis én tijd. Tijd en kennis die organisaties steeds vaker uitbesteden, omdat ze deze ICT-kennis en ervaring zelf niet in huis hebben.

Ontbreekt het bij jou aan kennis en mensen om dit binnen de eigen organisatie te beleggen? Dan kunnen wij het beheer ook van jou overnemen. In de vorm van Management as a Service. Dit betekent dat wij jouw netwerkinfrastructuur 24/7 monitoren en zoveel mogelijk preventief beheer uitvoeren.

Korte lijnen

Jij hebt vaste contactpersonen bij ADTS. Hierdoor kunnen we snel schakelen.

Specialisten

Wij hebben veel ICT-kennis in huis en delen die graag met jou, zodat jij beter kan (samen)werken.

Kwaliteit

Quality is key. Daarom werken wij uitsluitend met de hoogwaardige oplossingen van Cisco.

Case

“Het centraal inrichten van processen is key als je een groot bedrijf wilt starten. En ADTS draagt daar zeker aan bij.”

LeefEnergieBewust - Kim de JongLees de hele case

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil jij een volledig verzorgd netwerk, zodat je optimaal kan werken? Onze netwerkspecialisten helpen je graag om jouw netwerkomgeving te optimaliseren, automatiseren én te beheren. Zodat jij je weer kunt focussen op je core business. Deel je vraag via het contactformulier en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Neem contact op voor vragen.

010 - 310 1300