Wij zijn jouw menselijke schakel met IT

Bij ADTS werken enthousiaste professionals met jarenlange ervaring op het gebied van ICT. Door te investeren in opleidingen en in de ontwikkeling van onze professionals, zorgen wij ervoor dat onze kennis up-to-date is. Werken bij ADTS betekent werken in een hecht teamverband met afwisselende klantsituaties.

Bernhard van der Linde
Bernhard van der LindeDirecteur
Door Bernhard zijn kennis en ervaring van de Cisco producten en oplossingen kan hij de klanten voorzien van informatie om een keuze te kunnen maken, wat het beste bij hun organisatie past. Zijn doel is om de klanten te helpen om een volgende stap te zetten binnen de IT. Verder besteedt Bernhard zijn vrije tijd vaak aan de eeuwenoude Japanse krijgskunst Bujinkan Budo Taijutsu. Hierbij is geduld bij onverwachte situaties een belangrijk aspect, iets dat hij zowel zakelijk als privé goed beheerst en belangrijk vindt. A true Ninja zowel in zijn vrije tijd als op de werkvloer.
Tea Knezevic
Tea KnezevicHR Manager
Tea is sinds september 2021 weer werkzaam bij ADTS. Als HR manager staat zij samen met haar collega Ruby Vermaat klaar voor de collega’s binnen het team als het gaat om HR-vraagstukken. Naast haar functie als HR manager heeft zij nog diverse andere rollen binnen ADTS, zo is Tea ook verantwoordelijk voor onze inkoop en de financiële administratie. Buiten werktijden om kun je Tea vinden op ontdekkingstocht naar nieuwe hot spots in Rotterdam of tijdens een sportief hardlooprondje om de Kralingse Plas.
Romy Heijser
Romy HeijserAccount Manager
Binnen ADTS is Romy werkzaam als accountmanager. Romy heeft relatiebeheer hoog in het vaandel staan en vindt het belangrijk dat er continu gewerkt wordt aan een fijne en langdurige samenwerking met kanten en leveranciers.
Maurice Rutenfrans
Maurice RutenfransSenior Engineer
Maurice zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit projecten en 2e lijns servicedesk. Samen met zijn collega’s en de eindklant is hij altijd opzoek naar de beste passende oplossing. Daarnaast vindt Maurice persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf heel belangrijk en denkt absoluut niet in vaste patronen. In zijn vrije tijd kan je hem vaak in het zwembad vinden, want zijn een van zijn grote hobby’s is waterpolo.
Manon Roskam
Manon RoskamInside Sales
Manon is werkzaam op de salesafdeling van ADTS en is verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Snel schakelen en een goede relatie met klanten, leveranciers en collega’s is voor haar erg belangrijk. Buiten het werk kun je Manon vinden met een boek of is ze aan het wandelen in de natuur.
Rick Hoevenaar
Rick HoevenaarManager Operations
Rick is al 13 jaar werkzaam bij ADTS en het bedrijf is inmiddels onderdeel geworden van zijn DNA. Rick zorgt ervoor dat de consultants, de engineers en de servicedesk medewerkers hun dagelijkse werk zo goed mogelijk kunnen doen. Naast technische kennis vindt hij de ‘human touch’, duidelijke afspraken en een nuchtere denkwijze van de mensen in zijn team, waar hij erg trots op is erg belangrijk. Verder is Rick in zijn vrije tijd een echte BBQ-master en kun je hem regelmatig in de keuken terug vinden.
Michel Kroon
Michel KroonTechnology Manager
Michel is verantwoordelijk voor het ontwerpen van infrastructuren en implementaties bij klanten. Ook helpt hij zijn collega’s op de salesafdeling met het samenstellen van de technische componenten als er offertes gemaakt moeten worden. Zijn klanten staan bij hem op nummer 1, vooral het samenwerken met de klant en het zoeken naar de best passende oplossing is voor hem een must.
IT is niet alleen zijn werk, het is ook nog eens zijn hobby. Zo houdt hij zich in zijn vrije tijd graag bezig met het uitproberen van nieuwe technieken.
Ruby Vermaat
Ruby VermaatMarketing & Human Resources
Voor ADTS is Ruby dé duizendpoot die zorgt voor structuur en regelmaat op het gebied van Office Management en Human Resources. Buiten dat zij dagelijks bezig is met administratieve taken richt ze zich ook op de marketing en de social media kanalen. Verder is zij een echte doorzetter en super sportief in haar vrije tijd, zo heeft zij maar liefst al 5x de marathon van Rotterdam uitgelopen.
Rogier Kastelein
Rogier KasteleinEngineer
Rogier is voornamelijk bezig met de lastigere vraagstukken die binnenkomen op de service desk. Hij helpt zijn 1e lijns support engineers collega’s met de servicedesk tickets en met de uitvoer van projecten. Hij vind het belangrijk om zijn kennis te verruimen en hierin krijgt hij ook alle mogelijkheden om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen binnen de organisatie. Rogier is in het bezit van een grote dosis humor en gaat altijd met veel plezier naar zijn werk, al moet hij hier wel bijna een uur voor in de auto zitten.
Deon Twigt
Deon Twigt1e Lijns Support Engineer
Deon zijn doel is om te zorgen dat iedereen die contact opneemt met de servicedesk en een vraagstuk of probleem heeft zich begrepen en geholpen voelt. Hij doet dit altijd met een glimlach en veel plezier. Zijn motto is dan ook: ‘service with a smile!”.
Shilan Inees
Shilan IneesEngineer
Shilan heeft altijd al een passie gehad voor de IT en heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Als aanspreekpunt op de servicedesk helpt hij de klanten met plezier bij het oplossen van hun vraagstukken. Buiten dat zijn service skills ontzettend snel zijn, is hij in zijn vrijetijd ook een echte snelheidsduivel, je kunt hem dan ook vaak terugvinden op zijn 2e passie, zijn motor.
Staat jouw foto
Staat jouw fotohier binnenkort?
Klik op de afbeelding voor onze vacatures.

Vragen over cybersecurity, Cisco Webex, het netwerk of dataopslag?