Vacature: Cisco Routing & Switching Engineer

2 maart 2022

ADTS Zoekt een Cisco Routing & Switching Engineer met IT-passie die altijd op zoek is naar uitdaging en afwisseling! Iemand die energie haalt uit het ontwerpen en beheren van IT-infrastructuren van Cisco. Voel je je nu al aangesproken? Lees dan vooral verder en kom gauw langs voor een kop koffie of thee.

Wat ga je doen?

Als Cisco Routing & Switching (R&S) Engineer ben je betrokken bij diverse projecten. Je bent vanaf dag één betrokken bij de projecten en weet precies wat er moet gebeuren. Dit houdt in dat je een afwisselende rol hebt waarbij je de klant adviseert, de infrastructuur ontwerp en implementeert. Daarnaast hou je je ook dagelijks bezig met de on- en offsite installatiewerkzaamheden bij onze klanten. Heb je tijd over? Dan is het fijn als je jouw kennis deelt met het team en af en toe je collega’s van de supportafdeling helpt met de complexe incidenten waar zij zelf niet het antwoord op hebben.

Jij hebt …

  • Minimaal 2 jaar ervaring in de IT-branche in een soortgelijke functie
  • Enthousiast, positief, leergierig en je kunt in teamverband werken
  • Een probleemoplossende instelling en je denkt altijd met de klant mee
  • Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en neemt zelf initiatief
  • Integer, eerlijk en oprecht en je staat voor wat je zegt
  • Eventuele commerciële kansen bij klanten pak je op en deel je met je salescollega’s
  • HBO werk- en denkniveau
  • In het bezit van een geldige Cisco CCNA-certificering of hoger
  • Kennis en ervaring met overige Cisco-technologieën is een belangrijke pré
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Waarom ADTS?

ADTS is een ICT-dienstverlener die uitsluitend Cisco-oplossingen gebruikt. Door de jaren heen heeft ADTS zich gespecialiseerd in het leveren van ICT-infrastructuren. In de afgelopen 12 jaar hebben wij verschillende projecten gerealiseerd en hiermee enorm veel kennis opgedaan. Hierdoor creëren wij de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties binnen en buiten Nederland.

Met een hechte groep collega’s zorgen we ervoor dat we elke dag met plezier aan het werk zijn. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en er zijn dan ook diverse in- en externe opleidingsmogelijkheden. Bovendien ontvang je een marktconform salaris, auto van de zaak, voldoende vakantiedagen, pensioen en wellicht nog wat andere secondaire voorwaarden. Maar daar hebben we het later wel over!

We zijn momenteel niet allemaal op kantoor, maar normaal gesproken spelen we elke dag een potje (of meer) tafelvoetbal. En natuurlijk is er ook een vrijdagmiddagborrel en hebben we een aantal keer per jaar leuke uitjes. Kortom, een gezellig bedrijf om bij te werken.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en motivatie naar vacature@adts.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Een screeningsprocedure is onderdeel van jouw sollicitatie, wel gaat dat altijd in overleg.

Onze standaard sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Contactpersoon
Tea Knezevic
Tel: 010 – 310 1300
E-mail: vacature@adts.nl