Vacature: 2e lijns Support Engineer

2 maart 2022

Ben jij een klantgerichte topper, heb jij passie voor de ICT en beschik jij over een uitstekend probleemoplossend vermogen? Als 2e lijns Support Engineer voer je support- en beheerwerkzaamheden uit voor en bij klanten, zowel nationaal als internationaal. We verwachten van jou dat je enige kennis hebt van technologieën als routing en switching, wireless, security en/of netwerkbeheer. Onze ideale collega ziet problemen als uitdagingen, waar altijd oplossingen voor zijn.  

Wat ga je doen?

Als 2e lijns Support Engineer sta je klaar voor support- en beheerwerkzaamheden bij onze klanten. De 1e lijns Support Engineer is het eerste aanspreekpunt van de klant, maar ICTzaken kunnen al snel complex zijn en dan komt de 2elijns Support Engineer om de hoek. Samen zoeken jullie altijd naar de beste oplossing voor de klant. Denk hierbij aan

 • Registreren en bewaken van alle 2e lijnsincidenten in ons helpdesksysteem. 
 • Het oplossen van 2e lijns incidenten. 
 • Ondersteunen van de 1e lijns Supportcollega’s bij incidenten. 
 • Nadenken over standaardoplossingen en het vastleggen hiervan in digitale documentatie. 
 • Waar nodig assisteren van Cisco Engineers bij projecten. 

Jij bent …

 • Enthousiast, positief, leergierig en je kunt in teamverband werken. 
 • Een probleemoplossende instelling en denkt altijd met de klant mee. 
 • Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en neemt zelf initiatief. 
 • Integer, eerlijk en oprecht en staat voor wat je zegt. 
 • Je bent flexibel, zeker als het gaat om eventuele storingsdiensten en het reizen naar het buitenland voor projecten. 

Jij hebt …

 • HBO werk- en denkniveau 
 • In het bezit van (of in de afrondende fase van) een geldige Cisco CCNAcertificering of hoger 
 • Kennis en ervaring met andere Cisco-technologieën is een belangrijke pré 
 • In bezit van een rijbewijs B 

Waarom ADTS? 

ADTS is een ICTdienstverlener die uitsluitend Ciscooplossingen gebruikt voor haar dienstverleningen. Door de jaren heen heeft ADTS zich gespecialiseerd in het leveren van ICT-infrastructuren. In de afgelopen 12 jaar hebben wij verschillende projecten gerealiseerd en hiermee veel kennis opgedaan. Met onze kennis en ervaring creëren wij de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties, binnen en buiten Nederland. 

Met een hechte groep collega’s zorgen we ervoor dat we elke dag met plezier aan het werk zijn. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en er zijn dan ook diverse interne en externe opleidingsmogelijkheden. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, voldoende vakantiedagen, pensioen en wellicht nog wat andere secondaire voorwaarden. Maar daar hebben we het later wel over! 

We zijn momenteel niet allemaal op kantoor, maar normaal gesproken spelen we elke dag een potje (of meer) tafelvoetbal. En natuurlijk is er ook een vrijdagmiddagborrel en hebben we een aantal keer per jaar leuke uitjes. Kortom, een gezellig bedrijf om bij te werken.  

Ben je geïnteresseerd? 

Solliciteer vandaag nog! Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@adts.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Jouw sollicitatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld, wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige of oud werkgever, mits wij dit in overleg hebben besproken.

Onze standaard sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Contactpersoon
Tea Knezevic
Tel: 010 – 310 1300
E-mail: vacature@adts.nl