White Collar Boxing in Peaky Blinders stijl

Vrijdag 6 april was het dan zo ver! De vijfde editie van White Collar Boxing.

Achttien gemotiveerde ondernemers hebben zich wekenlang in het zweet gewerkt voor het White Collar Boxing evenement in Peaky Blinders 1920-thema. Zij hebben 7 weken lang 3 à 4 keer per week getraind. Om 18.00 uur liepen de eerste gasten binnen, de avond werd geopend met een bijzondere vliegact en de gasten konden genieten van de gin-tonics van Loopuyt. De setting leek op een gala, 42 ronde tafels met witte tafelkleden en keurig opgedekt. Niks is minder waar, midden in de zaal stond de beruchte boksring waar de achttien gemotiveerde ondernemers hebben gebokst. De eerste boksers kwamen van de trap met de muziek die zij zelf hebben uitgekozen, een voor een kwamen zij de ring in en vanuit daar begonnen de bokspartijen.

Tijdens de bokspartijen genoten de gasten van een heerlijk diner en liep er af en toe een goochelaar en/of hostess langs. Tijdens de pauzes werden de gasten vermaakt door middel van twee veilingen. Je had erbij moeten zijn, de een was de ander aan het overtreffen. Uiteindeijk komt helaas aan alles een eind en zo ook aan dit evenement. De avond werd afgesloten met de bekendmaking van het opgehaalde bedrag van maar liefst €72.148,-!

Stichting Lymph&Co

Alles boksers hebben zich keihard ingezet voor Stichting Lymph&Co en knokten lymfklierkanker de ring uit. De opbrengsten van deze avond gaan dan ook naar Stichting Lymph&Co, een stichting die grensverleggend onderzoek steunt om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Nog steeds overlijden veel te veel mensen aan deze ziekte en dat kán en moet beter! Maar daar is wel geld voor nodig, daarom zet White Collar Boxing zich in voor Lymph&Co.

White Collar Boxing is een initiatief van Marichelle de Jong. Het bestuurd bestaat uit Peter van der Linde, directeur ADTS, en Peter Kastelein, directeur Peter Kastelein Beheer B.V.