Online en fysiek vergaderen; hoe creëer je de ideale match!

17 mei 2021

Veranderingen in de manier waarop we werken, hebben ook invloed op de werkomgeving en betekent vaak ook een nieuwe uitdaging voor de IT-afdeling binnen een organisatie.

Voor elk gesprek een andere plek

Een kantoortuin is geen goede werkplek voor iemand die een video call doet met een externe relatie of collega die thuiswerkt. Als organisatie wil je dat medewerkers die thuiswerken eenvoudig kunnen samenwerken met collega’s op kantoor en andersom. Eigenlijk net alsof ze nog steeds samen in één ruimte werken. In de ideale werkomgeving kunnen medewerkers verschillende ruimtes kiezen die passen bij de manier waarop ze werken. Denk aan een kleine ruimte voor een video call, een grotere ruimte voor een groepje collega’s met een scherm voor de thuiswerkende collega’s of externe relatie en een grote vergaderruimte voor een hele afdeling met een slim whiteboard dat ook zichtbaar is voor de thuiswerkende collega’s die inbellen.

Hoe creëer je de ideale werkomgeving?

Wat heb je nodig om medewerkers met elkaar in contact te brengen en naadloos met elkaar te laten samenwerken? Hoe ziet de vergadering van de toekomst eruit? Meld je nu aan voor de webinar!

Op 24 juni bespreken we samen met Marc Fleuren van Comstor hoe jouw organisatie de ideale werkomgeving kan creëren. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod:

  • Hoe zien kantoren er nu uit?
  • Hoe ziet het kantoor van morgen eruit?
  • Hoe laat je medewerkers effectief samenwerken vanaf verschillende locaties?
  • Hoe deel je een hybride werkomgeving in?
  • Welke oplossingen zijn er? Denk hierbij aan headsets, slimme schermen en whiteboards, maar ook handige samenwerkingstools en videosystemen.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.