Webinar Webex Training

Word een Webex expert!

Donderdag 9 juni 2022
11:00 – 12:00 uur

Meld je nu aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Gegevens verwerking*
ADTS doet er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren, en we zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd. Van tijd tot tijd willen we contact met u opnemen over onze producten en diensten, evenals over andere inhoud die voor u interessant kan zijn. Om u de gevraagde inhoud te kunnen bieden, moeten we uw persoonlijke gegevens opslaan en verwerken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na een succesvolle 1e editie van de online training ‘Word een Webex expert’ geven Romy Heijser en Manon Roskam donderdag 9 juni een vervolg sessie. Hierbij zullen ze dieper op de verschillende functionaliteiten van Cisco Webex ingaan, waarom je deze applicatie moet hebben én wat je er allemaal mee kunt.

Belang van een goede online vergadering

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken in onze dagelijkse werkzaamheden: online vergaderen. Vandaag de dag werken we zowel vanuit huis, vanuit kantoor of we zijn onderweg. Daarom is het een must om altijd verbonden te zijn met je collega’s, maar ook met je externe relaties. Cisco Webex maakt dit mogelijk en daarom willen wij je in deze webinar meer vertellen over alle ins en outs en hoe je slechts 1 klik verwijderd bent van je volgende meeting.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze Webex training zullen verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals het belang van een goede online vergadering, maar ook zullen er verschillende functionaliteiten besproken worden. Denk aan tips en tricks binnen de applicatie, het gebruik ervan op verschillende apparaten en wat je allemaal tijdens een online vergadering met elkaar kunt delen. Verder gaan we tijdens deze sessie dieper in op Webex Calling én kom je alles te weten over het gebruik van de app, Webinar, telefonie oplossing en handige gadgets.

Voor wie is deze kennissessie bedoelt?

  • Je werkt veel hybride en zoekt hier de juiste middelen voor
  • Je bent opzoek naar een veilige en eenvoudige software die hierbij past
  • Je wilt meer leren over Cisco Webex en alle mogelijkheden

Aanmelden kan direct via het formulier op deze pagina.