Online Security Awareness Training

Donderdag 17 november 2022
11:00 – 12:00 uur

Meld je nu aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Gegevens verwerking*
ADTS doet er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren, en we zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om uw account te beheren en om de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd. Van tijd tot tijd willen we contact met u opnemen over onze producten en diensten, evenals over andere inhoud die voor u interessant kan zijn. Om u de gevraagde inhoud te kunnen bieden, moeten we uw persoonlijke gegevens opslaan en verwerken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is jouw organisatie goed beveiligd? Zijn je medewerkers goed beveiligd? Én zijn je privé gegevens goed beveiligd? Romy Heijser en Manon Roskam geven binnenkort een online ‘Security Awareness Training’ om binnen een uur handvaten te krijgen hoe je cybercrime kunt herkennen, hoe je hiermee om moet gaan én hoe je met een paar simpele tips jezelf optimaal beschermd, zowel zakelijk als privé.

Cybercriminaliteit

Cybercrime, dit is onderhand een begrip geworden in onze samenleving. Bijna elke dag op het nieuws hoor je wel weer een bedrijf dat de dupe is geworden van cybercriminaliteit. Iedere 39 seconden probeert een hacker toegang te verkrijgen tot gevoelige informatie. Zij doen dit op ingenieuze wijze en worden hierin elke dag beter. Daarom is de security binnen je organisatie heel erg belangrijk, om je bedrijfsgegevens te beschermen, maar ook je medewerkers.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze Security Awareness Training zullen verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals tweestapsverificatie, Phishing mails en Malware. Laat je vooral niet afschrikken door de termen die we hierboven benoemen, we beginnen echt bij de basis en testen ook jouw algemene kennis door een kleine poll. Herken jij de gevaren die zich vandaag de dag afspelen? Leer met een paar simpele tips hoe je je organisatie kunt beschermen, je medewerkers kunt trainen, maar ook hoe je je privé gegevens beter kunt beschermen.

Verder leer je:

  • Het begrijpen van verschillende vormen van cybercrime
  • Herkennen van bijvoorbeeld cybercrime in je mailbox
  • Kennis om te delen met je collega’s en in je sociale kring

Voor wie is deze training bedoelt?

  • Voor iedereen die zich bewuster wil worden welke gevaren cybercrime vandaag de dag met zich meebrengt
  • Voor iedereen die zijn algemene kennis wil verbreden op het gebied van IT & Security
  • Én voor iedereen die zijn organisatie, medewerkers óf privé gegevens beter wil beschermen

Aanmelden kan direct via het formulier op deze pagina.