CISCO SECURE

Bescherm je data,
infrastructuur én
medewerkers

Als organisatie wil je dat je infrastructuur, data en medewerkers 24 uur per dag beschermd is. Cisco Secure biedt een geïntegreerde aanpak, zodat jouw organisatie maximaal beveiligd is.

Met een ongekend aantal werknemers die vanuit huis werken, hebben bedrijven niet alleen de juiste samenwerkingstools nodig, maar ook de juiste beveiliging. Cisco Secure biedt beveiligingstechnologieën die zijn ontworpen om externe werknemers overal, op elk moment en op elk apparaat te beschermen.

Secure Endpoint

Verouderde antivirus- en endpointtools beweren 99% van alle bedreigingen te blokkeren, maar ze zeggen niets over de 1% die ze missen.

Cisco Secure Endpoint stopt bedreigingen daar waar ze binnenkomen en volgt bestanden die wel worden toegelaten voortdurend. Secure Endpoint kan zelfs de meest geavanceerde bedreigingen ontdekken, inclusief malware en ransomware zonder bestanden.

STOP GEAVANCEERDE MALWARE

Door het gebruik van meerdere preventieve engines en cloudgebaseerde bedreigingsinformatie kan Secure Endpoint automatisch geavanceerde bedreigingen identificeren en stoppen, voordat deze de endpoints bereiken.

ELIMINEER BLINDE VLEKKEN

Secure Endpoint biedt een holistisch overzicht van de endpoints. Je krijgt een diepere zichtbaarheid
van, context voor en controle over servers en endpoints waarop Windows, macOS, Android, iOS en Linux wordt uitgevoerd.

DETECTEER EN HERSTEL

Secure Endpoint vermindert de onderzoeks- en hersteltijd drastisch door een volledig overzicht van het
bereik en de geschiedenis van bedreigingen te leveren, waarna je in een paar klikken in de
gehele omgeving maatregelen kunt treffen.

Umbrella

Cisco Umbrella gebruikt de internetinfrastructuur om beveiliging te handhaven en kwaadwillende activiteiten te blokkeren, voordat er ooit een verbinding tot stand wordt gebracht. Met beveiliging vanuit de cloud, hoef je geen hardware te installeren en software nooit handmatig bij te werken. Je bespaart tijd, vermindert overhead en krijgt effectieve beveiliging met een uptime van 100 sinds 2006. Beveiliging hoeft niet moeilijk te zijn.

Cisco Secure
Cisco Secure
Cisco Secure

LEREN

Intelligentie zorgt voor een betere beveiliging. Umbrella verwerkt dagelijks 180 miljard internetverzoeken om bedreigingen te ontdekken voordat ze het netwerk of eindpunten bereiken.

ZIEN

Ongeëvenaarde zichtbaarheid om gebruikers en gegevens te beveiligen. Umbrella maakt het gemakkelijk om de internetactiviteit te zien van alle cloud-apps, apparaten, gebruikers en locaties. Zowel binnen als buiten het netwerk.

BLOKKEREN

Effectieve en betrouwbare bescherming tegen phishing, malware en ransomware. Umbrella blokkeert eenvoudig bedreigingen via alle poorten en protocollen voor de meest uitgebreide dekking.

Activeer SONA nu

Bedrijfsinformatie staat tegenwoordig meer online staat en wordt veel gedeeld. Die gegevens wil je goed beschermen tegen hackers en cyberaanvallen. ADTS introduceert daarom de SONA tool (Secure Online Network Acces tool) waarmee je inzicht krijgt in de huidige beveiligingsstatus en eventuele risico’s. 

Security as a Service

Laat onze experts jouw netwerk beveiligen! Servicecontracten voor je beveiliging helpen je het meeste uit je investering te halen. Organisaties die Security as a Service gebruiken, krijgen toegang tot consultants en technische experts van ADTS om het personeel te ondersteunen. We helpen ook om de tijd voor detectie en reactie op bedreigingen te verkorten. Door de complexiteit te verminderen, verbeteren we jouw vermogen om snel te reageren op veranderende zakelijke prioriteiten. Security as a Service betekent dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Onderstaande security-oplossingen zijn beschikbaar in abonnementsvorm:

SECURE ENDPOINT
UMBRELLA
MULTI FACTOR AUTHENTICATION

TALOS

Cisco Talos is één van de grootste commerciële threat intelligence teams ter wereld. Het team bestaat uit onderzoekers, analisten en ingenieurs van wereldklasse. Toonaangevende zichtbaarheid, bruikbare informatie en onderzoek naar kwetsbaarheden zorgen voor snelle detectie en bescherming voor Cisco-klanten tegen bekende en opkomende bedreigingen. Daarnaast stopt Cisco Talos ook willekeurige dreigingen, om het internet in het algemeen te beschermen. Talos communiceert met alle Cisco-oplossingen en zorgt er zo voor dat alle oplossingen altijd gebruik maken van de hoogst mogelijke security-kennis, zodat organisaties altijd maximaal beschermd zijn.

Direct aan de slag met Cisco Secure?