TUSSEN HOOP EN MOGELIJK IS EEN BRUG

Cisco technologie creëert een wereld van potentieel.

Cisco staat voor kwaliteit en ervoor zorgen dat klanten succesvol zijn. Een eigenschap en mentaliteit die we bij ADTS ook nastreven.

ADTS is al jaren Cisco-partner. En niet zomaar Cisco-partner, maar Cisco Only. Onze kracht ligt in onze expertises en up-to-date kennis van Cisco-oplossingen.

We zijn gespecialiseerd in 4 oplossingen:

Cisco Secure

Secure

Cisco Secure beschermt organisaties tegen cyberdreigingen van binnenuit en buitenaf. Maximale automatische bescherming van data, processen en mensen.

Cisco Collaboration

Collaboration

Cisco Webex bestaat uit Webex Calling, Webex Meetings en Webex Teams. Drie applicaties die zorgen voor een optimale samenwerking. Intern én extern.

Cisco Enterprise Network

Enterprise Network

Cisco Enterprise Network zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op een betrouwbaar netwerk. Een netwerk dat voldoet aan de eisen van jouw organisatie, vandaag en morgen.

Cisco Data Center

Data Center

Cisco Data Center biedt architectonische flexibiliteit en consistente netwerken. Fysiek, virtueel en in de cloud. Zo is je data altijd veilig en daar waar je het nodig hebt.

WE ARE ADTS

Maak kennis met ADTS

THIS IS CISCO

Maak kennis met CISCO

Manon Roskam
Manon RoskamSales Support
Manon is werkzaam op de salesafdeling van ADTS en is verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Snel schakelen en een goede relatie met klanten, leveranciers en collega’s is voor haar erg belangrijk. Buiten het werk kun je Manon vinden met een boek of is ze aan het wandelen in de natuur.

Meer informatie? Contact mij!

Samenwerken met collega’s, klanten en relaties doe je nóg makkelijker met Webex Devices.
Er is een altijd een oplossing die past bij jouw organisatie of specifieke ruimte.

Contact Formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met mij op over:
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.