Onze allereerste webinar!

21 december 2020

Heb jij weleens een webinar gemaakt? Nee? Wij wel…

Wat is een webinar?

Een webinar in een online lezing, informatief met plaatjes. Het is een les aan huis, echt een prachtidee! Als kijker zit je lekker op de bank met je laptop en een kop thee of koffie. Je geeft je van tevoren op, ontvangt een inlogcode en het enige wat je nog maar hoeft te doen is inloggen en kijken.

Waarom hebben we een webinar gemaakt?

We hebben een webinar gemaakt, omdat we graag de mensen thuis en op kantoor willen informeren over hoe je je meeting het meest efficiënt kunt maken met Cisco Webex. We merken dat veel mensen in deze periode van structureel thuiswerken tegen problemen aanlopen en dit brengt een hoop irritaties met zich mee. Met Cisco Webex zijn veel van die irritaties eenvoudig weg te nemen.

Wat weet je na het kijken van de webinar?

Na het kijken weet je meer over de problemen waar mensen tegenaan lopen tijdens een online vergadering (en misschien jijzelf ook). We vertellen je hoe je deze problemen heel eenvoudig kunt oplossen én wat je hier precies voor nodig hebt. Ook gaan we dieper in op Cisco Webex, waarom wij hiermee werken en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Super spannend!

Romy Heijser, Inside Sales bij ADTS: Ruby Vermaat en ik hebben samen onze allereerste webinar opgenomen. We vonden dit beiden super spannend, maar waren allebei ook heel erg enthousiast. Het is vooral heel confronterend om jezelf 20 minuten lang terug te zien. We willen graag laten zien hoe je het thuiswerken eenvoudiger en efficiënter maakt. En dat is goed gelukt!

Ben je benieuwd naar onze webinar? Je kunt het hier terugkijken. Uiteraard zijn we heel benieuwd wat je ervan vindt en horen we het graag als je meer wilt weten of Cisco Webex.

Deel dit bericht via één van de volgende kanalen: