Kijk onze eerste live webinar nu terug

20 april 2021

Heb je vorige week onze webinar gemist? Geen zorgen je kunt onze eerste live webinar met Cisco Security-expert Jeroen Melis nu terugkijken. Tijdens de ‘Veilig Thuiswerken’ webinar spraken we over de stappen die je moet nemen, zodat de medewerkers van je organisatie veilig kunnen thuiswerken.

In 4 stappen naar veilig thuiswerken

Veilig thuiswerken kan vrij eenvoudig geregeld worden, maar waar moet je beginnen? Welke stappen moet je doorlopen en wat komt er allemaal bij kijken? We keken tijdens de webinar onder andere naar:

  • Secure Connection
  • Secure DNS
  • Secure Endpoint
  • Secure E-mail

Niet zonder risico

Thuiswerken is namelijk niet zonder risico. Cybercriminaliteit is het afgelopen jaar enorm toegenomen. Cybercriminelen weten dat we massaal thuiswerken en ze weten ook dat veel organisaties dat niet goed beveiligd hebben. Toegang verkrijgen tot een netwerk via een onveilige verbinding is zo gedaan en op die manier kan data in verkeerde handen vallen. Of erger: een heel bedrijf stil worden gelegd. Op kantoor is alles goed geregeld, waarom dan niet op de thuiswerkplek?

Webinar terugkijken

Als je de webinar hebt gemist, is dit je kans om de webinar nu direct terug te kijken. Klik hiervoor op de knop hieronder. Wil je de volgende webinar zeker niet missen? Zorg dan dat je ons volgt op LinkedIn en/of Twitter.

WEBINAR TERUGKIJKEN