ICT SECURITY

Een waterdichte ICT security is van cruciaal belang voor iedere organisatie. Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag en meerdere partijen zien heil in het vergaren van uw data. Door een fatsoenlijke ICT security te integreren in uw business, wapent u zich tegen deze partijen en zorgt u dat uw data niet in handen komt van andere partijen. Zo is het onder andere belangrijk een Next-Generation Firewall op te werpen, om er voor te zorgen dat buitenstaanders zich niet op uw netwerk kunnen begeven. ADTS helpt u uw huidige databeveiliging in kaart te brengen en biedt u een passende ICT security om dit te verbeteren.

Uw ICT-infrastructuur beveiligen?

SOLUTIONS

ICT security door een Next-Generation Firewall

De eerste IT security maatregel die wordt doorgevoerd, is het opwerpen van een Next-Generation Firewall. ADTS zorgt voor een passende muur tegen aanvallen op uw netwerk. Op diverse, kwetsbare plekken wordt een Firewall opgeworpen, die aanvallen van buiten blokkeert.

Een Firewall is de eerste en meest gebruikte maatregel op het gebied van IT security en databeveiliging. Keerzijde van dit fenomeen is echter dat het geen onderscheid maakt tussen wat het binnenlaat. De ‘Next-Generation’ Firewalls van tegenwoordig doen dit wel.

Next-Generation Firewalls zijn dynamische systemen, waar u handmatig per device in kunt stellen wat er wel toegelaten mag worden en wat niet. ADTS helpt u bij de installatie en integratie van deze systemen en stelt deze op maat af per device en/of applicatie, zodat u de beschikking heeft over een passende IT security.

Advanced Malware beveiliging

Collaboration en diverse Unified Communications vragen om een degelijke IT security. Een geavanceerd datanetwerk kan en mag niet verstoord worden door externe malware. Diverse virussen en andere malware kunnen voorkomen worden door een Advanced Malware beveiliging, ook wel Advanced Malware Protection, of AMP genoemd.

ADTS zet Cisco AMP in voor de blokkering van malware, geavanceerde sandboxing en doorlopende analyse van diverse bestandsactiviteiten. Malwarebeveiliging dient op verschillende onderdelen ingezet te worden. Zo wordt u beschermd door middel van e-mail security (zoals bij phishing door externe e-mails), maar ook algehele web security. Hierdoor haalt u geen malware binnen via ‘besmette’ websites. De Advanced Malware beveiliging is een volgend level IT security dat wordt ingezet om uw netwerk schoon te houden.

SOLUTIONS
SOLUTIONS

Email security

Een goede IT security bestaat ook uit de beveiliging omtrent e-mails. Email security zorgt er voor dat u minder kwetsbaar bent via e-mails. De makkelijkste manier om malware binnen te halen, is namelijk via e-mail.

ADTS zorgt voor een juiste beveiliging van uw e-mail omgeving door de implementatie van Cisco Email Security. De geavanceerde technologie werpt een meerlagige beveiliging op, waardoor u niet langer kwetsbaar bent voor malware, phishing mails en andere mogelijke gevaren via de mail.

TERUGGEBELD WORDEN?

Binnen 24 uur na aanvraag zullen we contact met u opnemen.

Identity Management: nieuwe vorm van ICT security

Nieuwe functies en invullingen van devices vragen om een andere vorm van IT security. Door middel van identity management, ook wel gebruikersbeheer, wordt gezorgd dat er geen kwetsbaarheden ontstaan in uw netwerk- en databeveiliging.

Identity management richt zich op het zorgvuldig administreren van diverse systemen en devices. WIE mag WAAR toegang krijgen tot WELKE informatie? Door deze dynamische vorm van IT security zorgt u dat werknemers gerust hun laptop of smartphone ook thuis kunnen gebruiken.

SOLUTIONS
SOLUTIONS

VPN security

Ook VPN security is een vorm van IT security en wordt ingezet om uw netwerk tegen aanvallen van buitenaf te beschermen. VPN beveiliging zorgt dat u ook vanaf externe plekken op het bedrijfsnetwerk kan, zonder dat hierin kwetsbaarheden ontstaan.

Via een VPN verbinding maakt u als het ware een omleiding over een bestaand netwerk, waarin de verzonden data versleuteld wordt. Hierdoor kunnen derden hier geen toegang tot krijgen en blijft uw data beschermt. VPN security is een vorm van IT security die steeds vaker voor komt, vooral bij de grotere organisaties. ADTS zorgt voor een juiste implementatie hiervan, waardoor uw werknemers ook vanuit een externe locatie ‘gewoon’ op het netwerk kunnen.

IT security scan aanvragen: breng uw huidige ICT infrastructuur in kaart

Cisco FirePower brengt de huidige stand van zaken binnen uw IT security in kaart. Laat de security scan 14 dagen kosteloos meedraaien op de achtergrond en kom meer te weten over uw huidige ICT infrastructuur. Na twee weken worden de resultaten in een uitgebreide rapportage aan u opgeleverd, waarin exact te zien is wat er op uw netwerk is gebeurd. De resultaten, alsmede mogelijke kwetsbaarheden binnen uw ICT beveiliging worden met u doorgenomen en u wordt uitgebreid geadviseerd over de vervolgstappen. Vul onderstaande gegevens in en krijg een beter beeld van uw huidige IT security..

SOLUTIONS

ICT SECURITY SCAN AANVRAGEN

Middels een Cisco Firewall met FirePower brengt ADTS de huidige stand van zaken binnen uw ICT security in kaart. Laat de security scan 14 dagen kosteloos meedraaien op de achtergrond en kom meer te weten over uw huidige ICT infrastructuur en de beveiliging hiervan. Na twee weken worden de resultaten in een uitgebreide rapportage aan u opgeleverd, waarin exact te zien is wat er op uw netwerk is gebeurd. De resultaten, alsmede mogelijke kwetsbaarheden binnen uw ICT beveiliging worden met u doorgenomen en u wordt uitgebreid geadviseerd over de vervolgstappen. Vul onderstaande gegevens in en krijg een beter beeld van uw huidige ICT security.

Binnen 24 uur na aanvraag zullen we contact met u opnemen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

BEOORDELINGEN

Beoordeling: 4.5 van 5 op basis van 42 Klantbeoordelingen
beoordelingen