COLLABORATION

Collaboration, ofwel samenwerken, is van essentieel belang voor iedere organisatie. Samenwerken doet u niet alleen met collega’s, maar ook met klanten en andere (zaken)relaties. Unified Communications maakt het mogelijk om dit op een slimme en (kosten)efficiënte manier te regelen. ADTS koppelt diverse Cisco Collaboration Systems aan uw business en zorgt dat u optimaal kan samenwerken en gegevens uit kunt wisselen, zowel intern als extern.

Wilt u online samenwerken?

SOLUTIONS

Hét middel voor collaboration: Unified Communications

Unified Communications is hét middel voor collaboration. Het is niet één vast product, maar een combinatie van diverse ICT oplossingen. Unified Communications draait om het onafhankelijk kunnen communiceren, op het gebied van tijd, plaats en device. Deel een scherm met collega’s op andere locaties en werk gezamenlijk aan een document of presentatie.

ADTS zet Cisco in om collaboration, en unified communications, subtiel te integreren in uw business. Er wordt u een end-to-end oplossing geboden; een omgeving waarin de telefonie, switching, security en wireless systemen optimaal samenkomen en ingezet kunnen worden.

Collaboration Endpoints

In-room Collaboration
ADTS biedt u diverse gebruiksvriendelijke, eenvoudig te configureren, kosteneffectieve in-room collaboration oplossingen. Vergaderruimtes zonder videoapparatuur worden getransformeerd in verbonden TelePresence-vergadervoorzieningen. Via directe collaboration zijn uw teams beter verbonden en bereikbaar – ongeacht waar zij zich bevinden.

Desktop Collaboration
Samenwerken wordt niet langer beperkt tot de directiekamer. Verschillende teams kunnen vanaf iedere desktop, en op iedere locatie, in contact blijven. Onze persoonlijke collaboration-endpoints leveren HD-video en intelligente audio op de desktop.

SOLUTIONS
SOLUTIONS

Conferencing video

Conferencing video, ook wel visual collaboration genoemd, is de inzet van diverse interactieve telecommunicatie technologieën. De inzet van collaboration oplossingen in uw organisatie zorgt dat afstand niet langer een rol speelt. Met een druk op de knop voert u een videoconferentie met uw overzeese partner, of gewoon met uw collega’s in andere ruimtes.

Door conferencing video hoeft u niet langer met iedereen in dezelfde ruimte met elkaar te zijn. De collaboration oplossing maakt het mogelijk om ook onderweg resultaat te behalen. Werknemers brengen steeds minder tijd aan hun bureau door en zijn altijd onderweg. Visual collaboration zorgt er voor dat uw werknemers ook thuis of onderweg met u in verbinding staan.

MEER WETEN OVER?

Collaboration is en blijft een breed begrip, waar diverse invullingen aan gegeven kunnen worden. Unified communications en video conferencing zijn hier slechts onderdelen van. Toch is de implementatie van diverse samenwerkingsoplossingen essentieel als u de stap naar de toekomst wilt zetten.

Wilt u aanvullende informatie over de diverse endpoints, of over de toegevoegde waarde van ADTS in de integratie van collaboration oplossingen? Stel uw vragen en ga vrijblijvend met ons het gesprek aan.

Binnen 24 uur na aanvraag zullen we contact met u opnemen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

BEOORDELINGEN

Beoordeling: 4.5 van 5 op basis van 42 Klantbeoordelingen
beoordelingen