ICT OPLOSSINGEN

Een ICT-omgeving bestaat uit diensten en producten die optimaal samenwerken; zowel met elkaar als met de mensen die er dagelijks mee omgaan. Op basis van de ICT-behoefte binnen uw bedrijf ontwikkelen wij een geïntegreerd ontwerp. U krijgt een begrijpelijk en goed advies over welke automatisering effectief is in uw situatie.

Vervolgens bouwen we de ICT-omgeving en zorgen we voor het periodieke beheer, zoals updates installeren. Daarnaast staan we u of uw medewerkers te woord voor ondersteuning. Als er nieuwe wensen ontstaan, dan kunt u de ICT-omgeving uitbreiden met onze losse diensten en producten.

SOLUTIONS

ICT Infrastructuur

De ICT-infrastructuur is het hart van uw organisatie en de basis voor toekomstige innovaties. Binnen veel organisaties zorgt het groeiend aantal oplossingen en technologieën voor een toenemende complexiteit binnen de ICT.

SOLUTIONS

ICT Security

Een waterdichte IT security is van cruciaal belang voor iedere organisatie. Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag en meerdere partijen zien heil in het vergaren van uw data. Door een fatsoenlijke IT security te integreren in uw business, wapent u zich tegen deze partijen en zorgt u dat uw data niet in handen komt van andere partijen.

SOLUTIONS

Collaboration

Collaboration, ofwel samenwerken, is van essentieel belang voor iedere organisatie. Samenwerken doet u niet alleen met collega’s, maar ook met klanten en andere (zaken)relaties. Unified Communications maakt het mogelijk om dit op een slimme en (kosten)efficiënte manier te regelen.

SOLUTIONS

Computing

Iedere ICT afdeling heeft server resources nodig om applicaties te kunnen ondersteunen, het toevoegen van resources moet snel en makkelijk zijn. Unified Computing maakt dit mogelijk door dit vanuit één management-interface snel te realiseren.

TERUGGEBELD WORDEN?

Binnen 24 uur na aanvraag zullen we contact met u opnemen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

BEOORDELINGEN

Beoordeling: 4.5 van 5 op basis van 42 Klantbeoordelingen
beoordelingen