DIENSTEN

Het verkopen van een ICT oplossing is door veel ICT partijen wel te doen. Maar het realiseren ervan is vaker het probleem. ADTS biedt haar klanten op verschillende methodes ICT oplossingen aan. Of het nu gaat om een ICT omgeving die gekocht wordt of middels een lease contructie. Of heeft u liever een pay-as-you-go model ook dit is geen probleem. Bij ADTS is het mogelijk. ADTS inventariseert eerst uw behoeften om vervolgens een oplossing aan te bieden. Vervolgens bouwen onze “eigen” techneuten uw oplossing. Waarbij wij staan voor kwaliteit.

ADTS levert vanuit haar eigen datacenter hoogwaardige ICT oplossingen voor haar klanten.

Interesse? Vraag dan naar de mogelijkheden!

SOLUTIONS

Datacenter Diensten

De ICT-infrastructuur is het hart van uw organisatie en de basis voor toekomstige innovaties. Binnen veel organisaties zorgt het groeiend aantal oplossingen en technologieën voor een toenemende complexiteit binnen de ICT. ADTS helpt deze organisaties bij het ontwerpen, implementeren en beheren van bestaande en nieuwe technologie.

SOLUTIONS

ICT Beheer

Een goed werkend ICT beheer en een volledig afgestelde ICT omgeving is tegenwoordig voor iedere bedrijfsvoering van cruciaal belang. De beschikbaarheid en veiligheid van ICT vraagt om duidelijke afspraken en een betrouwbare partner op afstand die ten alle tijden voor u klaar staat.

TERUGGEBELD WORDEN?

Binnen 24 uur na aanvraag zullen we contact met u opnemen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

BEOORDELINGEN

Beoordeling: 4.5 van 5 op basis van 42 Klantbeoordelingen
beoordelingen