ADVIES

Gedegen advies over ICT is een absolute noodzaak voor uw organisatie. Doordat de markt continu in beweging is wilt u dat de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie nog flexibeler, sneller en efficiënter zijn ingericht. Aanpassingen in uw huidige ICT infrastructuur kunnen u helpen beter bestand te zijn tegen de steeds veranderende omstandigheden. ADTS heeft de kennis en ervaring in huis om u te voorzien van advies over uw ICT waar u mee vooruit kunt.

Werkwijze

ADTS onderscheidt zich in het geven van advies over ICT en de wijze waarop u, zo goed mogelijk en tegen zo reëel mogelijke kosten, uw processen kunt automatiseren. Door jarenlange ervaring in ICT dienstverlening, maar ook door onze kennis van het diensten aanbod in onze markt, bieden wij advies op maat. We adviseren u graag over:

 • het opzetten van een cloud infrastructuur
 • het integreren van cloud werkplekken in uw organisatie
 • het wel dan niet overstappen op Office365 voor uw werknemers
 • de mogelijkheden voor het verlagen van uw ICT kosten
 • het in gebruik nemen van standaard- versus de ontwikkeling van maatwerk bedrijfsapplicaties

INVENTARISATIE

Het vernieuwen of verbeteren van uw ICT-omgeving begint met een degelijke inventarisatie van de huidige situatie.
ADTS heeft de kennis om u hierin goed te begeleiden. Wij kunnen een inventarisatie doen van de totale ICT-omgeving, maar ook van deelgebieden, zoals het netwerk, telefonie omgeving of het securitysysteem.

Werkwijze

Eén van onze engineers bezoekt de bedrijfslocatie en brengt de gewenste onderdelen in kaart. Daarbij wordt gekeken naar hardwarecomponenten, softwareversies, licenties, etc.

Rapportage

Na de inventarisatie ontvangt u een rapport waarin in duidelijke taal de huidige situatie in kaart is gebracht. Indien gewenst kunnen we daaraan gekoppeld ook een advies uitbrengen voor vervanging of verbetering van de ICT-omgeving. Dit kan uitgewerkt worden in een overzichtelijk stappenplan, zodat er direct een roadmap is naar de gewenste situatie.

DESIGNING

Het ontwerpen van een ICT-omgeving doen wij op basis van zogenoemde “Validated Designs” van de vendoren waar wij mee werken. In de meeste gevallen zijn dit Validated Designs van Cisco.

Afhankelijk van de huidige situatie en de gewenste situatie kijken wij wat het beste past in bij u en uw ICT-omgeving.

Wij starten altijd met het maken van een High-Level design van de gewenste situatie. Dit bestaat uit een Visio tekening en een korte omschrijving van het gekozen design.

Nadat het High-Level design is goedgekeurd starten wij met het maken van een Low-Level design. Hierin komt veel meer detail in naar voren en worden de verschillende keuzes verder uitgewerkt.

PROJECT MANAGEMENT

Heeft u een ICT-project op de agenda staan maar komt u de tijd, capaciteit of specifieke kennis te kort om het project in goede banen te leiden? ADTS helpt graag door de project coördinatie te verzorgen.

Door onze jarenlange ervaring in de uitvoering van ICT beschikken wij over de kennis om een project naar het gewenste doel te begeleiden.

Dit kunnen wij uiteraard verzorgen voor projecten waarin wij zelf (deel)leverancier zijn, maar ook in gevallen waarbij wij verder niet als leverancier zijn betrokken.

Stappen

Bij de project coördinatie worden, in het algemeen, de volgende stappen doorlopen:

 • Opstarten van het project;
 • Bepaling van de omvang/ scope van het project;
 • Planning van het project;
 • Opdeling van het project in verschillende fasen;
 • Uitvoering van de verschillende fasen;
 • Opvolging van de project voortgang;
 • Oplevering van het project.

TERUGGEBELD WORDEN?

Binnen 24 uur na aanvraag zullen we contact met u opnemen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

BEOORDELINGEN

Beoordeling: 4.5 van 5 op basis van 42 Klantbeoordelingen
beoordelingen