Van werken naar samenwerken

Gedeeltelijk thuiswerken of helemaal thuiswerken? De afgelopen periode hebben de coronamaatregelen en het overheidsadvies ervoor gezorgd dat we niet alleen vanaf onze vaste kantoorplek werken. De manier waarop we werken is de afgelopen jaren zó veranderd dat we er bewust voor kiezen om zowel thuis als op kantoor te werken. Het hybride werken zal alleen maar toenemen, maar veel organisaties zijn hier nog onvoldoende op voorbereid.

Jouw kantoor klaar voor de toekomst met één slimme oplossing

We keren langzaam terug naar kantoor, maar onze manier van werken is voorgoed veranderd. Thuiswerken is een blijvertje, en bij elke fysieke meeting zal voortaan een virtuele deelnemer aanwezig zijn.

Hybride werken wordt een begrip, maar vergaderruimtes op kantoor zijn vaak niet ingericht op de nieuwe situatie. Dat los je op met de juiste samenwerkingsoplossing.

Download e-book

In dit e-book vertellen we je over de verschillende mogelijkheden. Zo bespreken we onder andere:

  • Richt jouw kantoor in voor meer virtuele medewerkers;
  • Creëer meer ruimte voor samenwerking op kantoor;
  • Met de juiste oplossing hoeft de kantoortuin niet te verdwijnen;
  • Integreer al jouw werkprocessen in Cisco Webex;
  • ADTS zorgt voor de juiste oplossing voor jouw kantoor.

Klik op download en vul het formulier in om het e-book te downloaden.

Download
Manon Roskam
Manon RoskamSales Support
Manon is werkzaam op de salesafdeling van ADTS en is verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Snel schakelen en een goede relatie met klanten, leveranciers en collega’s is voor haar erg belangrijk. Buiten het werk kun je Manon vinden met een boek of is ze aan het wandelen in de natuur.

Meer informatie? Contact mij!

Nieuwsgierig geworden naar de slimme oplossingen voor digitaal samenwerken? Wil je weten wat Cisco Collaboration kan betekenen voor jouw bedrijf? Wij staan voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met mij op over:
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cisco certificeringen