Cybersecurity webinar: ‘Ga de strijd aan tegen hackers!’

16 september 2021

Veranderingen in de manier waarop we werken, hebben ook invloed op de werkomgeving en betekent vaak ook een nieuwe uitdaging voor de IT-afdeling binnen een organisatie.  

Nog een lange weg te gaan

We merken namelijk dat er nog steeds veel bedrijven zijn die niet goed beveiligd zijn tegen cybercriminelen. Bedrijven die denken: “Dat overkomt mij niet” of bedrijven die in de veronderstelling zijn dat anti-virus en een firewall wel voldoende zijn. Helaas! Cybercriminelen hebben het allang niet meer gemunt op grote organisaties en ze komen continu met nieuwe manieren om van zowel bedrijven als particulieren geld of data te stelen.   

Kop uit het zand

Het is dus goed om een stuk bewustzijn te creëren bij organisaties. Van de receptioniste tot de directie! Want cybercriminelen halen hun informatie overal vandaan. Tijdens de cyberecurity webinar ‘Ga de strijd aan tegen hackers’ praten Manon en Romy over de valkuilen die zij bij bedrijven zien en gaan ze aan de hand van echte voorbeelden dieper in op hoe dagelijkse dreigingen eruit kunnen zien. En uiteraard wordt toegelicht hoe bedrijven verbeteringen toe kunnen passen en hoe je de strijd aan kunt gaan tegen hackers. 

Ga de strijd aan tegen hackers

Wil jij meer weten over cybersecurity? Helaas is aanmelden niet meer mogelijk, maar je kunt de webinar wel terugkijken via onderstaande link.

Tijdens de cybersecurity webinar zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen: 

  • Welke valkuilen zien wij bij bedrijven? 
  • We delen ADTS Security cases om dagelijkse dreigingen visueel te maken. 
  • Welke verbeteringen kunnen bedrijven eenvoudig toepassen? 
  • Hoe optimaliseer je de cybersecurity voor jouw organisatie? 
KIJK OP YOUTUBE