Cybersecurity vervolg webinar

23 november 2021

Op 28 oktober j.l. spraken Manon en Romy tijdens de cybersecurity webinar ‘Ga de strijd aan met hackers’ over de toenemende risico’s waar organisaties mee te maken krijgen door het veranderen van de manier waarop we werken.

Belang van goede cybersecurity

Uit de praktijk weten we al dat veel bedrijven nog niet goed beveiligd zijn tegen cybercriminelen. Ook tijdens de webinar en in de gesprekken na de webinar, kwam naar voren dat veel organisaties denken dat alleen grote bedrijven risico lopen. Helaas is dat niet het geval. Om het belang van een goede cybersecurity te benadrukken zullen Manon en Romy een vervolg houden op de eerdere cybersecurity webinar.

Nieuwe cases

Tijdens de webinar ligt de nadruk op het creëren van bewustzijn bij organisaties. We gaan het nog meer hebben over de valkuilen die we bij bedrijven zien en nieuwe cases bespreken. Zo zul je aan de hand van praktijkvoorbeelden een beeld krijgen van een goede cybersecurity en wat daarvoor nodig is.

Inzicht krijgen

Maar daar blijft het niet bij. We introduceren tijdens de webinar ook de door ADTS ontwikkelde SONA-tool. Deze Secure Online Network Access (SONA) tool geeft direct inzicht in de huidige beveiligingsstatus en eventuele risico’s. Hoe de tool werkt en wat jouw organisatie met de tool kan, wordt uitgelegd tijdens de webinar.

Meld je aan

Tijdens de tweede editie van de cybersecurity webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Welke valkuilen zien wij bij bedrijven?
  • We delen nieuwe ADTS Security cases om dagelijkse dreigingen visueel te maken.
  • Introductie van de SONA-tool
  • Welke verbeteringen kunnen bedrijven eenvoudig toepassen?
  • Hoe optimaliseer je de cybersecurity voor jouw organisatie?