WAAROM ADTS

Enkele van onze klanten

Hier kunt u ook staan!

Wat kan ADTS voor u betekenen

Project- en Procesmanagement

Voor al uw managementfuncties en adviseurs hebben wij mensen met relevante ervaring. Op zowel Programma-, Project- als Procesniveau. Ook de bestuurlijke en politieke component is bij ons in goede handen.

Advisering

Projecten en processen zijn vaak weerbarstig. Tijd, geld, wensen, wetgeving, vreemde partijen. Onze adviseur zijn door de wol geverfd. Met klinkende voorbeelden!

Projectondersteuning

Lastige verleggingen op het gebied van kabels en leidingen, knelpunten met de landschappelijke inpassing of architectuur, onverenigbare uitgangspunten om te komen tot vergunningverlening? Wij kunnen de uitdaging aan.

Projectbeheersing

Wanneer krijg ik aan het eind van het project applaus? Dat is meer dan zuinig werken en doen wat vereist is. Projectbeheersing is breder. Met onze ervaring gemakkelijker!

Probleemanalyse

U twijfelt wat de volgende stap is? Weet niet goed hoe, wanneer en met wie? Toch moet u slagen. Onze adviseurs willen graag met u het creatieve proces van de probleemanalyse starten. Dan kunt u weer verder!

Risioanalyse

Wat moet ik nu doen om alles goed en op tijd af te krijgen. Via een analystisch proces doorgronden we samen met u uw project of proces om te bekijken wat de actie vandaag zou moeten zijn om het probleem van morgen voor te zijn.

Teruggebeld worden?

Neem direct contact op via de onderstaande formulier