VRAGEN OVER PROJECT- EN PROCESMANAGEMENT?

ADTS Consultancy opereert op de Nederlandse markt en richt zich op (algemeen) project- en procesmanagement van (complexe) projecten. De vakgebieden bouw, civiele techniek en werktuigbouw zijn daarbij vaak de basis.

ADTS Consultancy wil zich onderscheiden door de klant betrouwbare, betrokken, integere en professionele ondersteuning te bieden. Het ingebrachte probleemoplossende vermogen staat ten dienste van de belangen van de klant.

ADTS uw partner in:

SE (Systems Engineering)

Technisch Advies

Risicomanagement & Contractbeheersing

SERVICES

SE (Systems Engineering) op het hoogste niveau.

Door de toegenomen vrijheid van de markt bij infrastructurele projecten, beperkt de opdrachtgever zich tegenwoordig tot planuitwerking, conditionering en afspraken met de omgeving. Door hierbij Systems Engineering toe te passen, kan het werk daarna effectief worden overgedragen aan de markt.

Binnen ADTS Consultancy hebben de consultants jarenlange ervaring in het (her)structureren van projecten door middel van Systems Engineering. Door op deze wijze klanteneisen, ontwerpafwegingen en gemaakte keuzes te structureren, worden fouten, vertragingen en schadeclaims bij de uitvoer van projecten voorkomen.

Technisch Advies geboren uit ervaring.

Dankzij jarenlange ervaring binnen projecten, staat de expertise van onze medewerkers garant voor technische oplossingen die zich onderscheiden door toepassingsgerichtheid, oplossingsgerichtheid en pragmatische. Zij geven gedegen, opbouwend en praktisch advies dat wordt toegepast om de juiste keuzes te kunnen maken.

Door gebruik te maken van voortschrijdende kennis en te luisteren naar de klant, worden de juiste oplossingen aangereikt.

SERVICES
SERVICES

Risicomanagement & Contractbeheersing geven inzage!

Om de doelstellingen binnen een project te realiseren en een compleet overzicht te hebben van de risico’s, is het van belang dat hier continu op wordt gemonitord in de loop van het project. Op deze wijze is op elk moment alle informatie over de risico’s beschikbaar.

Risico’s moeten worden geïdentificeerd en ingeschat, kwantitatief of kwalitatief. Op basis hiervan kunnen integraal gewogen en herleidbare beheersmaatregelen worden ingezet.
Door toepassing van integraal risicomanagement door de consultants van ADTS worden risico’s onderkend. Onduidelijke of zelfs verkeerde keuzes in het proces van ontwerp tot en met realisatie worden voorkomen.

INFORMATIE AANVRAGEN

Wanneer u ook geïnteresseerd bent geraakt in onze diensten dan kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van ADTS via dit contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Onze experts staan altijd voor u paraat om u te helpen bij eventuele vragen. Zij kunnen u telefonisch informeren of zij maken graag een afspraak met u om al uw wensen en behoeftes te bespreken. We zullen kijken welke diensten het beste bij u passen en adviseren dan een oplossing op maat.

Schroom dus niet om contact op te nemen met ADTS. Wij zijn ook te bereiken per mail: info@adts.nl of per telefoon: 010 310 1300.

Binnen 24 uur na aanvraag zullen we contact met u opnemen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

BEOORDELINGEN

Beoordeling: 4.5 van 5 op basis van 42 Klantbeoordelingen
beoordelingen