Vacature: Cisco Wireless Engineer

2 maart 2021

Wij zoeken een echte teamplayer met IT-passie, die altijd op zoek is naar uitdaging en afwisseling! De Cisco Wireless Engineer is betrokken bij diverse projecten, waarbij de technische configuratie en realisatie bij de klant centraal staan.

De werkzaamheden van een Cisco Wireless Engineer

Als Cisco Wireless Engineer ben je betrokken bij diverse projecten, waarbij Wi-Fi oplossingen geïmplementeerd of verbeterd worden. Tijdens het project word jij ingeschakeld om advies te geven over de mogelijke WiFi-oplossingen die ingezet kunnen worden bij de klant. Hiervoor dien je op de hoogte te zijn van alle (nieuwe) draadloze netwerkoplossingen en ben je in staat om goed in te schatten wat de klant nodig heeft. Op kantoor hou jij je ook bezig met de installatiewerkzaamheden voor (bestaande) klanten. Mocht je tijd over hebben, dan stellen we het op prijs dat je jouw kennis deelt met het team en af en toe je collega’s van de supportafdeling helpt met de complexe incidenten waar zij zelf geen antwoord op hebben.

 

Waar moet onze ideale Cisco Wireless Engineer aan voldoen?

We zoeken een aantal kwaliteiten in onze nieuwe collega:

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de IT-branche in een soortgelijke functie.
 • Je bent enthousiast, positief, leergierig en je kunt in teamverband werken.
 • Je hebt een probleemoplossende instelling en denkt altijd met de klant mee.
 • Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en neemt zelf initiatief.
 • Je bent integer, eerlijk en oprecht en staat voor wat je zegt.
 • Eventuele commerciele kansen bij klanten pak je op en deel je met de salescollega’s

Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • In het bezit van een geldige Cisco CCNA Collaboration certificering of hoger
 • Kennis en ervaring van Cisco voice- en videotechnologie is een must
 • Kennis en ervaring met overige Cisco-technologieën is een belangrijke pré
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Waarom ADTS?

ADTS is een ICT-dienstverlener die uitsluitend Cisco-oplossingen gebruikt voor haar dienstverleningen. Door de jaren heen heeft ADTS zich gespecialiseerd in het leveren van ICT-infrastructuren. In de afgelopen 12 jaar hebben wij verschillende projecten gerealiseerd en hiermee veel kennis opgedaan. Met onze kennis en ervaring creëren we de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties, binnen en buiten Nederland.

Met een hechte groep collega’s zorgen we ervoor dat we elke dag met plezier aan het werk zijn. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en er zijn dan ook diverse interne en externe opleidingsmogelijkheden. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, auto van de zaak, voldoende vakantiedagen, pensioen en wellicht nog wat andere secondaire voorwaarden. Maar daar hebben we het later wel over!

We zijn momenteel niet allemaal op kantoor, maar normaal gesproken spelen we elke dag een potje (of meer) tafelvoetbal. En natuurlijk is er ook een vrijdagmiddagborrel en hebben we een aantal keer per jaar leuke uitjes. Kortom, een gezellig bedrijf om bij te werken.

 

Ben je geïnteresseerd?

Ben je benieuwd naar deze functie, de projecten van ADTS of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via vacature@adts.nl of bel 010 – 310 1300. We zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden.

Gelijk solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@adts.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Jouw sollicitatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld, wat inhoudt dat we geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onze standaard sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Beoordeling CV, intake HR-medewerker
 • Eerste gesprek; kennismaking met de directeur
 • Tweede gesprek; kennismaking collega/ technisch assessment
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek

Vind je het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 

Contactpersoon
Ruby Vermaat
Tel: 010 – 310 1300
E-mail: vacature@adts.nl