Vacature: Cisco Datacenter Engineer

2 maart 2021

Wij zoeken een echte teamplayer met IT-passie die altijd op zoek is naar uitdaging en afwisseling! Iemand die energie haalt uit het ontwerpen en beheren van complexe IT-infrastructuur. Voel je je nu al aangesproken? Lees dan vooral verder en kom gauw langs voor een kop koffie of thee.


DE WERKDAG VAN EEN CISCO DATACENTER ENGINEER

Als Cisco Datacenter Engineer ben je betrokken bij diverse projecten. Je bent vanaf dag één betrokken bij de projecten en weet precies wat er moet gebeuren. Dit houdt in dat je een diverse rol hebt waarbij je de klant adviseert, de infrastructuur ontwerp en implementeert. Daarnaast hou jij je dagelijks ook bezig met de on- en offsite installatiewerkzaamheden bij onze klanten. Mocht je tijd over hebben, dan stellen wij het op prijs dat je jouw kennis deelt met het team en af en toe je collega’s van de supportafdeling helpt met de complexe incidenten waar zij zelf niet de antwoorden op hebben.

Waar moet onze ideale Cisco Datacenter Engineer aan voldoen?

We zoeken een aantal kwaliteiten in onze nieuwe collega:

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de IT-branche in een soortgelijke functie.
 • Je bent enthousiast, positief, leergierig en je kunt in teamverband werken.
 • Je hebt een probleemoplossende instelling en denkt altijd met de klant mee.
 • Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en neemt zelf initiatief.
 • Je bent integer, eerlijk en oprecht en staat voor wat je zegt.
 • Eventuele commerciële kansen bij klanten pak je op en deel je met de salescollega’s

Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • In het bezit van een geldige Cisco CCNAcertificering of hoger
 • Kennis en ervaring met andere Cisco-technologieën is een belangrijke pré
 • In bezit van een rijbewijs B

Waarom ADTS?

ADTS is een ICTdienstverlener die uitsluitend Ciscooplossingen gebruikt voor haar dienstverleningen. Door de jaren heen heeft ADTS zich gespecialiseerd in het leveren van ICT-infrastructuren. In de afgelopen 12 jaar hebben wij verschillende projecten gerealiseerd en hiermee veel kennis opgedaan. Met onze kennis en ervaring creëren wij de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties, binnen en buiten Nederland.

Met een hechte groep collega’s zorgen we ervoor dat we elke dag met plezier aan het werk zijn. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en er zijn dan ook diverse interne en externe opleidingsmogelijkheden. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, een auto van de zaak, voldoende vakantiedagen, pensioen en wellicht nog wat andere secondaire voorwaarden. Maar daar hebben we het later wel over!

We zijn momenteel niet allemaal op kantoor, maar normaal gesproken spelen we elke dag een potje (of meer) tafelvoetbal. En natuurlijk is er ook een vrijdagmiddagborrel en hebben we een aantal keer per jaar leuke uitjes. Kortom, een gezellig bedrijf om bij te werken.

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij benieuwd naar deze functie, de projecten van ADTS of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via vacature@adts.nl of bel 010 310 1300. We zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden.

Gelijk solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@adts.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Jouw sollicitatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld, wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onze standaard sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Beoordeling CV, intake HRmedewerker
 • Eerste gesprek; kennismaking met de directeur
 • Tweede gesprek; kennismaking collega/ technisch assessment
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek

Vind jij het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

Contactpersoon
Ruby Vermaat
Tel: 010 310 1300
E-mail: vacature@adts.nl