ADTS wenst iedereen de beste wensen

Namens het team van ADTS de beste wensen en een gelukkig en succesvol nieuwjaar.

Het einde van 2018 is in zicht. Voor ons een mooi moment om even stil te staan bij hetgeen wat wij het afgelopen jaar hebben bereikt.

We kijken terug op een jaar waarin ADTS Consultancy in 2018 weer een aantal mooie projecten voor verschillende opdrachtgevers heeft mogen uitvoeren en ADTS Consultancy zal in 2019 zijn diensten verder gaan uitbreiden in het civiele marktsegment.

ADTS ICT B.V. zijn positie heeft behouden en zich verder heeft ontwikkeld op het gebied van Collaboration, Datacenter, Enterprise Networking en Security producten en diensten. ADTS ICT B.V. zal zich in 2019 verder specialiseren op deze gebieden.

Met ADTS Projects B.V. hebben we in 2018 weer meegeholpen met het organiseren van een aantal events, zoals de Rotterdamse Ribrally en White Collar Boxing om zo geld op te halen voor verschillende goede doelen. Ook dit zullen we in 2019 blijven voortzetten.

Wij willen u graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking en wij kijken uit om dit in 2019 door te zetten.

Wij wensen iedereen nogmaals de beste wensen en een gelukkig en succesvol nieuwjaar.

Social Media

Bekijk hier welke oplossingen wij nog meer aanbieden

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op