ADTS loopt voor stichting DaDa

Na de wekelijkse trainingen en inzet, was het dan eindelijk zover: de NN Marathon Rotterdam. De negende editie van de DaDa Run for Value, waarbij er maar liefst een bedrag van €120.450,- is opgehaald voor Stichting DaDa!

Naast de andere 36 teams, liep er vanuit ADTS ook een team mee met de Run4Value business estafetteloop. Het ADTS-team bestond uit: Maurice Rutenfrans (IT Engineer), Robert van der Linde (Directeur), Tea Knezevic (HR) en Arabela Marquez Garcia (Officemanager). De marathon werd opgesplitst in vier delen en iedere collega liep zijn/haar eigen deel. Bij het wisselpunt stond je nog fris en fruitig op de uitkijk te wachten op je collega. De exchange-band werd dan snel doorgegeven en voordat je het doorhad, was de desbetreffende collega alweer uit het zicht.

Door de hitte, zon en vele obstakels van deze mooie stad was het een pittige run. Gedurende het trainen was de temperatuur gemiddeld 10 graden of kouder. Vooral de collega’s die bruggen moisten passeren hadden het af en toe zwaar. De Erasmusbrug kon daarbij zeker niet ontbreken en kwam zelfs twee keer voor in de run, alsof 1 keer nog niet genoeg was ha-ha #demooiste. Ondanks de hitte en de pittige parkoers hebben wij de 42,195 km samen gehaald.

Stichting DaDa

Het recordbedrag van €120.450 gaat naar Stichting DaDa die zich bezighoudt met goede kinderzorg in Nederland. Met dit bedrag worden dit jaar maar liefst 10 projecten gerealiseerd. Vooral het verblijf van kinderen in ziekenhuizen maken zij hiermee aangenamer. De projecten die hiermee gerealiseerd worden, zijn hier te bekijken. Stichting DaDa blijft zich inzetten aan die ene droom: goede Kinderzorg in heel Nederland. ADTS heeft haar steentje hierbij bijgedragen, doe jij ook?

Na afloop konden de teams terecht bij Restaurant Chung voor de after-borrel. Onze collega Robert van der Linde kon hier helaas niet bijzijn en staat daardoor niet op de foto!

 

Maurice, Tea en Arabela