ADTS en Compete gaan samenwerking aan

28 oktober 2021

Eerst maar eens voorstellen! Wie is compete?

“Compete verkoopt vertrouwen.”, zo vat Piet van de Water het bedrijf samen. “Alles op het gebied van Microsoft moet betrouwbaar werken en blijven werken. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en we doen veel trainingen om onze vakkennis up to date te houden. Uiteraard ook allemaal zo duurzaam mogelijk; we staan stil bij hoe we schoner en energiebewuster met de materie om kunnen gaan. Wij zeggen niet graag waar we goed in zijn; we doen gewoon ons werk en dat doen we graag en goed. Waar we de meeste complimenten over krijgen? Over onze snelheid en goede service”.

En wie is ADTS?

“Officieel zijn wij kenner op het gebied van Cisco-oplossingen maar eigenlijk noemen we onszelf gewoon vakidioten”, aldus Bernhard van der Linde. “Onze kracht is dat wij de klanten echt helpen met wat ze willen en pas tevreden zijn als we al hun netwerkproblemen hebben opgelost en hun doel hebben bereikt. Complimenten gaan vaak over onze snelheid en parate kennis. Cisco is wereldmarktleider op het gebied van netwerkapparatuur en wij zijn sinds 2007 Cisco-partner. Je kunt het zo gek niet bedenken maar wij leveren ‘alles’ wat Cisco levert; van routers, switches en firewalls tot complete telefooncentrales en samenwerkingsoplossingen met video.
We vergelijken ons werk ook weleens met een trein. Wij leveren het spoor en de trein en zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Maar wat er ín de trein wordt vervoerd, dat maakt voor ons niet uit”.

Waarom samenwerken?

Compete en ADTS willen allebei graag focussen op waar ze goed in zijn. Compete surft op de golf die Microsoft heet en wil de diepte in, in plaats van dingen als Cisco ernaast doen. ADTS weet alles op het gebied van Cisco en wil liever geen Microsoftdiensten meer verlenen. Door toeval, ze kenden elkaar van vroeger, bleek dit dus een gouden match te zijn.

Hoe gaan we compete en ADTS die samenwerking tegemoet?

Samen kunnen ze meer klanten helpen en mogelijk wordt ook het gebied waarin ze werken groter. En de kwaliteit blijft minstens net zo hoog.
Als Compete van een bestaande klant een vraag krijgt over Cisco kunnen ze die met vertrouwen aan ADTS overlaten terwijl Compete de hoofdaannemer blijft. En als ADTS een vraag over Microsoft krijgt, vertrouwen ze blindelings op Compete. Aangezien ze beiden hoge eisen stellen aan kwaliteit en snelheid kan dat alleen maar beter worden.