Bescherm je organisatie tegen cybercriminaliteit

De digitale wereld brengt naast veel voordelen ook uitdagingen met zich mee. Organisaties die de digitale transitie willen starten of gestart zijn, kunnen ondersteuning gebruiken van innovatieve oplossingen. Deze dragen bij aan een snelle adoptie en verkleinen risico’s, zoals aanvallen van cybercriminelen. Digitaal en online werken zorgt voor een goede samenwerking, betere bereikbaarheid en groei. Je bedrijfsinformatie staat meer online en wordt via het internet gedeeld. Die gegevens wil je goed beschermen tegen hackers en cyberaanvallen. ADTS biedt organisaties de Secure Online Network Access tool (SONA tool) waarmee je inzicht krijgt in de huidige beveiligingsstatus en eventuele risico’s.

Meer informatie? Bel ons via +31103101310

Eenvoudig inzicht in je beveiligingsstatus

Internetcriminelen worden steeds slimmer en proberen op allerlei manieren toegang te krijgen tot bedrijfsinformatie. Daarom is goede beveiliging van belang. Door gebruik te maken van de SONA tool ontvang je inzage in de infrastructuur en webactiviteiten van gebruikers. Bedreigingen zoals malware worden direct onderschept en geblokkeerd voordat deze bij de gebruiker aankomt. Via deze laagdrempelige dienst kun je nu de huidige beveiligingsstatus meten en welke risico’s zijn gedetecteerd.

Wat doet de SONA tool?

  • Per direct wordt de aanvraag naar het internet geanalyseerd. Webadressen worden gescand en hackergevoelige websites gedetecteerd en geblokkeerd.
  • Nieuw geregistreerde webdomeinen worden automatisch geblokkeerd. Deze staan nog niet bekend als hoog risico en geeft een hacker vrij spel.
  • De tool geeft inzicht in veelvoorkomende categorieën, zoals zoekmachines, webwinkels en nieuwssites. Zakelijk, niet zakelijk en organisatiebreed.

Security rapportage

De SONA tool biedt meer controle; van alle informatie ontvang je na twee weken een overzichtelijke rapportage, zoals het overzicht van webactiviteiten en specifieke zoekaanvragen. Zo weet je meteen wat er speelt en wat de aandachtspunten zijn. De rapportage is specifiek afgestemd op jouw organisatie. Aan de hand hiervan wordt duidelijk of er wel of geen maatregelen moeten worden toegepast op de huidige beveiliging. Na 1 maand ontvang je het volledige rapport, wat we vervolgens met je gaan evalueren.

Is jouw netwerk hackerproof? Je komt hier eenvoudig achter met de SONA tool! Gebruik SONA 1 maand voor € 495,- (prijs is incl. set-up).

Romy Heijser
Romy HeijserAccountmanager
Binnen ADTS is Romy werkzaam als accountmanager. Romy heeft relatiebeheer hoog in het vaandel staan en vindt het belangrijk dat er continu gewerkt wordt aan een fijne en langdurige samenwerking met kanten en leveranciers.

Activeer SONA nu

Nieuwsgierig geworden of uw netwerk hackerproof is? Wil je weten wat de SONA tool kan betekenen voor jouw bedrijf? Wij staan voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.