New: Secure Online Network Access tool

De wereld wordt steeds digitaler waardoor veel bedrijven kiezen voor innovatieve oplossingen die de digitale transitie ondersteunen. Digitaal en online werken zorgt voor een goede samenwerking, betere bereikbaarheid en groei. Het betekent ook dat bedrijfsinformatie meer online staat en wordt gedeeld. Die gegevens wil je goed beschermen tegen hackers en cyberaanvallen. ADTS introduceert daarom de Secure Online Network Access tool (SONA tool) waarmee je inzicht krijgt in de huidige beveiligingsstatus en eventuele risico’s.

Eenvoudig inzicht in je beveiligingsstatus

Internetcriminelen worden steeds slimmer en proberen op allerlei manieren toegang te krijgen tot bedrijfsinformatie. Daarom is goede beveiliging van belang. Door gebruik te maken van de SONA tool ontvang je inzage in de infrastructuur en webactiviteiten van gebruikers. Bedreigingen zoals malware worden direct onderschept en geblokkeerd voordat deze bij de gebruiker aankomt. Via deze laagdrempelige dienst kun je nu de huidige beveiligingsstatus meten en welke risico’s zijn gedetecteerd.

Wat doet de SONA tool?

  • Per direct wordt de aanvraag naar het internet geanalyseerd. Webadressen worden gescand en hackergevoelige websites gedetecteerd en geblokkeerd.
  • Nieuw geregistreerde webdomeinen worden automatisch geblokkeerd. Deze staan nog niet bekend als hoog risico en geeft een hacker vrij spel.
  • De tool geeft inzicht in veelvoorkomende categorieën, zoals zoekmachines, webwinkels en nieuwssites. Zakelijk, niet zakelijk en organisatiebreed.

Maandelijkse rapportage

De SONA tool biedt meer controle; van alle informatie ontvang je maandelijks een overzichtelijke rapportage, zoals het overzicht van webactiviteiten en specifieke zoekaanvragen. Zo weet je meteen wat er speelt en wat de aandachtspunten zijn. De rapportage is specifiek afgestemd op jouw organisatie. Aan de hand hiervan wordt duidelijk of er wel of geen maatregelen moeten worden toegepast op de huidige beveiliging.

Is jouw netwerk hackerproof? Je komt hier eenvoudig achter met de SONA tool! Gebruik SONA 1 maand voor € 495,- (prijs is incl. set-up).

Manon Roskam
Manon RoskamSales Support
Manon is werkzaam op de salesafdeling van ADTS en is verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Snel schakelen en een goede relatie met klanten, leveranciers en collega’s is voor haar erg belangrijk. Buiten het werk kun je Manon vinden met een boek of is ze aan het wandelen in de natuur.

Activeer SONA nu

Nieuwsgierig geworden of uw netwerk hackerproof is? Wil je weten wat de SONA tool kan betekenen voor jouw bedrijf? Wij staan voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.